Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С какво да залепя спукан радиатор ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

димитре ей сега се сетих че тоя пич дето оправя климатици във харманли може да заваря и радиатори
    иди му се обади и му го покажи

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
      И помисли за инвестиция за алуминиеви предпазители на радиаторите
      Мисля Ама само с мислене не става

В конкретния случай мисля че такъв предпазител нямаше да свърши работа.
      2010 CRF 250 R

Коментар

Докато ми направят радиатора на КЛРа няколко месеца карах с радиаторче от парно на лада)))
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

До: с какво да залепя спукан радиатор ??

Станах собственик на Опел Корса и останових че радиатора е спукан. За 24 часа изтича около 100 грама антифриз но при работеча кола налагането се увеличава и количеството е много повече. Прочетох статията за имрегниране под вакуум и бих искал да ми дадете повече информация къде в Пловдив могат да ми помогнат. Благодаря ви предварително.

Коментар

Димитре, едни гардове на DEVOL ти требват и никога повече не ще да търсиш OXI POOL (или каквото и да е)...

Коментар

Първоначално публикуван от ADA Преглед на мнение
              Димитре, едни гардове на DEVOL ти требват и никога повече не ще да търсиш OXI POOL (или каквото и да е)...
              От половин година съм с друг мотор и напоследък падам доста по-рядко

п.п. Радиатора го оправих с малко заваряне и малко "Циалит Композит". Последното върши доста добра работа за такива цели.
              2010 CRF 250 R

Коментар

Кажете ми каде в пловдив мога да залепя или да импегнирам спукан радиатор за лека кола. Спешно. Благодаря предварително.

Коментар

До: С какво да залепя спукан радиатор ??

Първоначално публикуван от D-MAX Преглед на мнение
                  Работя над 5 години с лепила, защото представяхме една фирма. Та да ти кажа нещо и от моя опит. Забрави от раз за Циалит - в БГ добри полимери не се правят, поради една камара причини които не ми се изреждат щото може да заеме 1 страница. Циалита доколкото знам е от групата на цианоакрилатните лепила - старахотни са за залепване на пластмаса, гума към метал, пластмаса към метал и др. не алкални материали. Недостатъци: връзката не е еластична(с малки и доста скъпи изключения), ниска температурна устойчивост макс до 80 градуса, неподходящо за залепване на метал към метал. Поксипола е обикновенно епоксидно лепило с не кой знае какви характеристики, особенно термични. Не се заблуждавайте от рекламата. Тия бетонови тръби без арматура в тях дето се чупят е реклама подходяща за децата и възрастните в USA. Що не пробваха с два бетонови кола за лозе. Резултата щеше да е плачевен. За похипола ими предвид. Иначе за пълнене на дупки става, ама дълбоко се съмнявам че издържа на t, поне не е над 115 градуса. Освен това алуминият е не активен метал и якостта на залепване пада драстично спрямо стоманата да речем. А сега да ти кажа моето мнение. Ако пукнатината не е голяма(до 0,125мм) и не шава прати ми детайла и ще ти го импрегнирам под вакум без пари. Просто ще го пусна заедно с другите които импрегнираме. Това е технология която се ползва точно за отстраняване на течове от пукнатини и микропори в стените на детайлите. Температурната устойчивост е до 200 градуса. На запад и на изток всичко по двигателите що е отливка се импрегнира 100%. Затова новите им двигатели не течат, за разлика от руските. Ако пукнатината е над посочения размер, мога да ти предложа една смола която имам и е устойчива до 204 градуса, но трябва да дойдеш до Пловдив. Хубаво е да видя детайла за да мога да преценя кое ще е по-добро. Предлаганите от мен решения са индустриални и нямат нищо общо с псевдо продуктите които се продават в магазинната мрежа, това ти го казвам от опит. Всичко ще ти е безплатно само дето ще дойдеш до тук. Поздрави
                  Трябват ми материали за импрегниране на метални отливки. Пиши ми на astra100@dir.bg

Коментар

Първоначално публикуван от dalagg Преглед на мнение
                    Трябват ми материали за импрегниране на метални отливки. Пиши ми на astra100@dir.bg
                    Колега Купих си кола рено меган,като смених антифриза
                    при загрял двигател протича.Можеш ли да ми дадеш някакъв телефон за връзка.Моя е 0888729004 Предварително ти благодаря.

Коментар

Имейла ми е vesko.7@abv.bg Ако може някой да помоге нека пише. Приемам съвети всякакви.
                      Предварително ти благодаря.
                      Последно редактирано от vekota; 22-11-08, 18:50.

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
                        Ами хвърлих го настрани Иначе ставаше лошо за мене.

При лепенето на радиаторите има една малка подробност 120 С. Тия поксипол са за по-ниски температури май. Вече е решено - ще го лепя с циалиткомпозит. Това е нещо като каноколит с пълнител. Втвърдява се много бързо и само си влиза по дупките

Искам да те помоля да ми дадеш колега някакъв телефон или пиши на имейла:vesko.7@abv.bg радиатора ми е алуминиев и в нашия град
                        Свиленград не се сещам къде могат да го залепят.Предварително ти благодаря.

Привет!!!

Коментар

И в Харманли незнам някой да лепи радиатори... а, може би има един който може да помогне - ремонтира климатици и хладилници, но нямам тел. номер.
                          2010 CRF 250 R

Коментар

Съжалявам, че повдигам темата на ново, но някой намери ли удачен вариянт за поправка на алуминиев радиатор? Колегата Д-МАКС споменава за промишлени лепила (от къде мога да си набавя такова) понеже отвора на радиатора е доста голям 5-6 мм (на най-горния от ламелите на питата свързващ двете казанчета). Мислех си за заварка, но заварчика каза, че местото е неудобно и материала е тънък.

Коментар

Първоначално публикуван от dabich Преглед на мнение
                              Съжалявам, че повдигам темата на ново, но някой намери ли удачен вариянт за поправка на алуминиев радиатор? Колегата Д-МАКС споменава за промишлени лепила (от къде мога да си набавя такова) понеже отвора на радиатора е доста голям 5-6 мм (на най-горния от ламелите на питата свързващ двете казанчета). Мислех си за заварка, но заварчика каза, че местото е неудобно и материала е тънък.
                              Отвора настина е голям и май май без заварка няма да стане.АЗ го имах доло -горе саштия проблем таз седмица и носих моя радиатор в Ст. Загора на Шарков.Каде го е давал да го изправят и заварят не знам но за 2 дни стана готов Затова,ако Зарата ти е на близо или нямаш друг вариант носи му го итва еРадиатора си иска майстора ,успех

Коментар

Ами не ми е много близко, но ако не изскочи друга вариянт ще ходи там. Някакви кординати ако е удобно?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X