Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цилиндър за Кавазаки КДХ200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Цилиндър за Кавазаки КДХ200

Здравейте,
    имам едно питане и се надявам да получа компетентно мнение. Имам едно кавазаки кдх200 и в момента предстои ремонт на цилиндъра + да си купя ново бутало. Та питането ми е кой вариянт за ремонт на цилиндъра е по добър - нанасяне на никасил или нова втулка. До колкото подпитах цените са горе долу в един диапазон така че ме интересува кой е по добрият вариянт.

До: Цилиндър за Кавазаки КДХ200

Никасил........

Ако се направи както трябва обаче.Ако ли не .............нов цилиндър.Заеби ги тези втулки............

Коментар

Истинска заводска втулка може да струва и повече от никасил.

За никасила в този форум е писано доста, направи търсене с "баджо". Като стигнеш до бутало - звънни на 02 957 12 46 или 0885 165 050 - за кдх-а имаме всякакви размери или почти. Можем да ти доставим и заводска втулка, но като нищо може да се окаже по-скъпа от никасила при Баджо.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
        ... но като нищо може да се окаже по-скъпа от никасила при Баджо.
        Но и по-добра, защото изобщо не е като втулките които сме свикнали да правим и слагаме в БГ.
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Аз понеже се занимавам от известно време с въпроса за увеличаването на обема на моя мотор от 250 на 300 куб.см. и доста се ровя по разни теми и форуми та забелязах, че си използват втулките вместо нанасянето на никелово покритие на доста места. Втулките разбира се са от много издръжлив на износване материал, не от обикновен чугун де. Гоблин ще се изкаже по подготвен от мен по темата с втулките, но цените са доста соленички.
          Баджо нанася покритие различно от "никасил"-а, пак е на основа на никел де.

Намерих му и името 100-70-03 Ductile iron.... Чугун с добавка от магнезий, който му променя структурата и го прави по-здрав от обикновения. Така казва чичко Гугъл.
          Последно редактирано от BukToP; 30-11-08, 17:51. Причина: Допълнение.

Коментар

Goblin можеш ли да ми дадеш цена за двете - заводска втулка и бутало с доставката...?

Коментар

Буталният комплект е 195лв, втулката е 250лв. Буталата ги имам, втулката трябва да се поръча. Май ми се мотае и биелен комплект на склад, той е 160лв но това е ако искаш да ремонтираш колянов вал.

Имай предвид че втулката иска задължително шлайфане след монтаж за да пасне на буталото, тъй че можеш да избереш какъв размер бутало да сложиш. Бутала имам на 66.25мм, 66.50мм и 66.95мм. Също трябва да сме сигурни в точната година понеже втулките са няколко вида според годината.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X