Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мигач за Yamaha DT-125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мигач за Yamaha DT-125

колеги моляви моляви много е спешно плс кажете ми от каде мога да намера мига4 за иамаха дт 125 р защото я ударих леко и се напука а ако наще я видат няма да я карам пове4е

Заглавията "Помощ!!!", "Спешно!!!" и подобни са разрешени единствено при наистина спешни ситуации. Спазвайте правилата за правопис. Първо и последно предупреждение.
    Последно редактирано от Goblin; 21-11-08, 18:01.
    http://datingsidorsingel.com/

Мигач за Yamaha DT125?

моля помогнете ударих си мотора (иамаха дт 125 р)? и му се с4упи единя мига4. от каде да си ?зема нов
    Последно редактирано от iva_kx; 21-11-08, 16:53.

Коментар

До: Мигач за Yamaha DT125?

По принцип за такъв маловажен не се пуска цяла тема!
      Има теми за общи приказки, можеш да попиташ там!
      Не се пуска тема със заглавие "Help", "Помощ!!!#@@@" освен ако наистина нямаш нужда от такава.
      Когато пускаш нова тема, избираш максимално информативно заглавие за съдържанието й.
      Темата, която пускаш трявба да е преди всичко с информативна насоченост не само за теб, но и за останалите участници във форума.
      Пиши без четворки, шестици, десятки и сто дваесе и петици. Научи какво е буквичката "ъ" и има ли почва у нас!
      ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА!

Понеже си нов, няма да трия темата, поне докато не решиш глобалния проблем с мигача

Та след конското - добре дошъл и ползотворно пребиваване тук!
      За мигачи провери при Бат Дак в Ендуро магазина - има координатите из форума.
      DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от MapTo Преглед на мнение
        моля помогнете ударих си мотора (иамаха дт 125 р)? и му се с4упи единя мига4. от каде да си ?зема нов
        За кво са ти мигачи бе Марто за хляб ли ходиш с него.Оригиналните наи вероятно ще са скъпи.Импровизираи,ще ти е по лесно.

Коментар

Ако си решил да се возиш и гората . Изкърти и другия мигач . Ако си решил да сваляш мацки с мотора , си купи мигач
          [FONT=Impact][SIZE=4] :lol: [COLOR=Red]Тетевен4x4 Offroad Club :D[/COLOR]
          [/SIZE][/FONT]

Коментар

До: помощ моляви

Ужас, какъв език...
            Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
            „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
            LZ1EMS

Коментар

До: Мигач за Yamaha DT-125

Щом караш на две колела ще падаш (всички сме падали) ако си на четири пак ще катастрофираш (ти удряш или тебе те удрят) така е свиквай и вашите да свикват....другото е опит, знания и Господ !
              НО две теми да пуснеш за пет минути .....по един и същи проблем без да уточниш поне къде живееш и типа и годината на мотора не е добре за правописа вече са ти казали
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Явно проблема на момчето е сериозен.
                За всички нас един пукнат мигач е нещо което даже няма да забележим, ама за МарТо е въпрос да му дават мотора или да не му го дават.
                Ива има предвид магазин "Ендуро" в Стара Загора или София.
                2010 CRF 250 R

Коментар

Аз съм решил проблема с мигачите кат сам ги махнал
                  [FONT=Impact][SIZE=4] :lol: [COLOR=Red]Тетевен4x4 Offroad Club :D[/COLOR]
                  [/SIZE][/FONT]

Коментар

на вас ви е смешно ама на мен ми се реве понеже мотора е на 3 дена и аз паднах а ако брат ми разбере (защтото ме предупреди да не скачам ) няма да го карам сдигурно 1 месец или 2 а искаМ утре сутринта да отида да взема един и да го зложа затова ако може да ми дадете кординати До магазините в софия ще сам ви много благодарен

Коментар

на вас ви е смешно
                      Как ще ни е смешно на мен направо ми се доплака.

А пък за магазините във форума има достатъчно писано само трябва да го намериш,ако не ти се търси си е откровенно твои проблем.

Коментар

бях оплашен написал сам как паднах в темата за паданята и не исках да разберат затова набързо написах за мигачa от каде мога да зема нов ? Ако ми кажете как да кача снимка да видите оградата

Коментар

Аз имам мигачи каквито ти трябват.Тел:0897268130.Скаип:stanimir_vip.Поздрави.
                          HONDA CR250 - 2 Stroke POWER

Коментар

Ако ми кажете как да кача снимка да видите оградата
                            Като пишеш отговора слизаш с мишката по-надолу (прозорц допълнителни опции) има сив бутон "управление на прикачени файлове" кликаш в/у него ....избираш си снимката от твоя компютър, изпращаш я....проверяваш в "преглед на публикацията" какво си направил и изпращаш.....или викаш онзи който ти е качил линковете в темата 50 кубика.(същото е)
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

ok
                              Последно редактирано от MapTo; 23-11-08, 16:25.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X