Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да намаля разхода на гориво?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как да намаля разхода на гориво?

Вчера, съм излязал на улицата и си бутам мотора за да запали. Спира един човек и ми вика така и така може от това да гори много, може от много работи. И после ми казва: "Аз навремето 1960 и някоя си година имах една такава Ява 175, и от Перник със жена ми, а тя е бая пълничка, и малко багаж, си идвахме с 3,5 литра." И направо ме шашна. Познавам го човека, никога не ме е лъгал, и сега му вярвам. На моят мотор му куца много работи, и ме съмнява, че ще отдиде на вторични... Един ден си вървя като за световното и го издувам с 100-110, надругият неиска да пали. Токовете се базикат, карборатора, центровката...
    Пази душата си, не гумите!

Коментар

Първоначално публикуван от Di4kata Преглед на мнение
      Токовете се базикат, карборатора, центровката...
      Всичко се оправя, стига да имаш мерак
      Мотора може да стане пушка, като се стегне.
      Hristo Draganov
      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

явата харчи 4-5 тва да не е симсон да харчи 2

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
          Всичко се оправя, стига да имаш мерак
          Мотора може да стане пушка, като се стегне.
          И аз ще го стегна! Защото вече му свикнах и а и си ме вози .
          А до coolmanx, то е ясно, че няма да гори 2/100км.. Това е стара машина, кой знае колко е юркана преди да падне до мен. Толкова тормоз, няма как... Но ще я оправя и скоро време ще ви съобщя как върви

Коментар

Коя година е явата ти и има ли документи.
            Ако има и е стара, вместо да я даваш на вторични, аз ще я купя.

Коментар

Има документи някъде при чичо ми. Аз я взех от него. Явата няма регистрация... изкарана е от движение. Нямам представа какви документи има, не съм ги взимал... Трябва да проверя коя година е. Нямам представа. Ще те излъжа...

Коментар

От: Как да намаля разхода на гориво?

Първоначално публикуван от Iordan96
                Здравейте аз имам почти същия проблем имам ямаха уз 250 2т и ми харчи много 10 на 100 има ли някакъв начин да намаля разхода моля споделете
                Абе, Iordan96, ти май наистина си много кухо парче. Тъй като много хора във форума и аз нямам възможност да карам нова машина и се дразня на мнения от сорта "ако не дадеш поне 5000лв за мотор, не се хващай: :@ . Ама ти прекали. Пуснал си тема, в която питаш. 100 човека са ти отговорили, че разходът ти е нормален и ти пак искаш да го намалиш, защото разбираш ли един човек ти казал, че неговия уз му горял 6 . Разбери, това е 2Т мотор, има двойно повече работни цикли от 4Т мотор. Респективно разхода ще е по-голям. Не може едно 4Т ендуро, което е към 50кс , колкото твоя уз 250 да гори минимум 5-8 на 100, а ти да искаш твоята резачка, която има двойно повече работни цикли да гори 3. И аз искам, ама не става. Стига спами темите на хората , че и аз я оспамих. ИЗВИНЯВАЙ ЗА СПАМА, КОЛЕГА
                Ако искаш да намалиш разхода, ето ти рецептата: Слагаш зегера на иглата на най- горната резка. Развиваш поплавковата камера на карбуратора и сваляш майн джета, ако си кейхин карбуратор трябва жигльора ти да е нещо от сорта на 170, сменяш го със 120. Ако си с мукуни трябва да е нещо от сорта на от 450 нагоре слгаш 370. И караш ще ти гори 5, няма да върви и ще ти блокира двигателя, но ще постигнеш целта си. Ще докажеш , че мотор, който излиза от завода с разход 9 литра за 1 манш (приблизително 35минути и приблизителна средна скоросто от 70км/ч сам си сметни разхода и не ми обяснявай, че караш ендуро, защото повечето хора са ти отговорили какво да очакваш при каране стил ендуро ), можеш да го караш 2 манша с тези 9 литра, ако не блокира по средата на първия
                Последно редактирано от viki terzieva; 06-07-11, 13:37.

Коментар

Прекаленото намаляне на расхода на гориво (сваляне на игла,смяна на жигльори) може да доведе до разтопена свещ или дупка в буталото.Така, че като искаш да караш кросов мотор се примери с расхода или ако не си купи симсон и си свиркай
                  0888 074 049

Коментар

Малко спам моя симсон на икономично каране ми харчи 3 като го карам по черните пътища 4 и малко отгоре но когато карба ми се прецака в ниските въобще не вървеше но във високите беше пушка и харчеше 5,сега вече не засичам защото не ме интересува 1-2 литра при положение,че го карам само събота и неделя и не минавам дори 50 километра.
                    Поздрави
                    Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X