Здравеите,от известно време имам Kawasaki KMX 125cc 2тактов.Значи до скоро всичко си беше идеално с него но преди 2 дни както си карах и изведнъж така от нищото изгасна,ритнах на манивелата и си запали без проблем,реших че няма страшно,но след 500-600 метра пак така.Изчаках да изтине и запалих на ново никакъв проблем докато не е на скорост,слагам първа и тои гасне,пак паля и пак така слагам първа и гасне.Страното е че като не е на скорост си работи идеално но като включа на скорост и не.След още десетина минути почивка пак го запалих и проблемат го нямаше.Тръгнах към нас но след около 1км някъде пак същият проблем но вече колкото и да го чакам ефект никакъв.Даите някаква идея от каде може да идва проблема.Да допълня че мотора е след основен ремонт и тъкмо му мина разработката но до сега не беше давал никакви проблеми.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с Kawasaki KMX 125cc
Свий
X
-
До: Проблем с Kawasaki KMX 125cc
Първоначално публикуван от coolmanx Преглед на мнениеимаше един ктм проблема му беше контактния ключ като направи 1 скок и тока спираше за момент и после пак си идва директно го варзаха и се оправивиж да не е контактния клуч
Когато има проблем тогава се започва от най-елементарните неща. Свещта се сваля най-лесноЕдин приятел имаше същия проблем със същия мотор. Смени свещта и сега мотора си върви.
2010 CRF 250 R
Коментар
-
В голям процент от случаите на такъв проблем при този модел е ключето на стъпенката!
Точно от този ключ(когато е повреден)мотора гасне щом се включи на скорост!
Пробвай да изолираш ключа и виж дали е от негоNO PAIN NO GAME!
Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55
Коментар
-
Ок Thanks за отговорите сега точно няма да мога да го погледна защото не съм при него но утре видя.Наи логично ми звучи да е от ключето на степенката.Защото свеща скоро е сменяна след ремонта при това мисля че с хубава свещ защото струваше към 40 лв.А от контактният ключ със сигурност не е защото е махнат,заедно с една камара други неща като:фарове,мигачи,степенки(задните),стопове и др. при това кабелите са изолирани хубаво.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар