Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за ел.инсталация на Yamaha TZR/TDR 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за ел.инсталация на Yamaha TZR/TDR 125

Здравейте,имам двигател и двата елктронни блока/запалването и управлението на клапата на изпускането/ за Ямаха ТЗР и предполагам,че са идентични с ТДР.Та проблема е,че нямам ел.инсталацията на мотора.Ако някой може да помогне с инфо за такъв мотор на части или със схема на свързване,ще спаси един човешки живот.Естествено срещу заплащане.
    Благодаря предварително.

До: Въпрос за ел.инсталация на Yamaha TZR/TDR 125

Първоначално публикуван от coclino Преглед на мнение
    Здравейте,имам двигател и двата елктронни блока/запалването и управлението на клапата на изпускането/ за Ямаха ТЗР и предполагам,че са идентични с ТДР.Та проблема е,че нямам ел.инсталацията на мотора.Ако някой може да помогне с инфо за такъв мотор на части или със схема на свързване,ще спаси един човешки живот.Естествено срещу заплащане.
    Благодаря предварително.
    Здравей Ники.Абе това ямаха tdr не беше ли дизел.Ето това е решението за запалване:запалка зипо ,ако не стане пробвай с по голям огънЕ спасих ти живота сега остана само заплащането но аз не се плаша идва четвъртък.
    Надявам се че съм бил полезен.Ако ли не сме 1:1 с тва дето ми го погодихте с Асенчо

Коментар

До: Въпрос за ел.инсталация на Yamaha TZR/TDR 125

Колега Витлиемоф,неприятно ми е,че трябва да отговарям на подобни мнения.
      Съжелявам,че от вашия едногодишен престой във този форум,не сте разбрали,че това не е място за дразги и решаване на лични проблеми.Това,че съм станал случаен свидетел на едно от поредните ви спречквания с участник във форума, не ме прави съучастник.Разбрах кой е малко преди Вас.
      Следвайки гореизложеното,бих помолил модераторите да изтрият вашето крайно неуместно мнение,което придава несериозен оттенък,на иначе важния за мен въпрос,породил отварянето на тази тема.
      Благодаря предварително.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X