Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Cz 350.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Cz 350.

Добър Ден Колеги искам да ви попитам може ли 1 Цз 350цц да се преобрази в "Street Fighter" ? И ако може от някаде ако имате да ми дадете пример та да хвана поне малко как да стане ако е възможно да стане.Мерси много предварително

До: Cz 350.

Първоначално публикуван от nemeca Преглед на мнение
    Добър Ден Колеги искам да ви попитам може ли 1 Цз 350цц да се преобрази в "Street Fighter" ? И ако може от някаде ако имате да ми дадете пример та да хвана поне малко как да стане ако е възможно да стане.Мерси много предварително
    Е какво да го преобразяваш. То ЧЗто си е чист Street Fighter, в стил края на 70те, началото на 80те.
    Ако не ти харесва визията му направо го сменяй например с един Фейзър.

Коментар

Ами защото не е оригинално, смисъл е понаправено Ендуро.Та за това питам.
      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
        Е какво да го преобразяваш. То ЧЗто си е чист Street Fighter, в стил края на 70те, началото на 80те.
        Ако не ти харесва визията му направо го сменяй например с един Фейзър.
        Ако може да ми разясниш малко работите,че несам много наватре , "Феизър"= ? Ако нети е проблем да ми обясниш ще съм ти благодарен

Коментар

Първоначално публикуван от nemeca Преглед на мнение
          Ако може да ми разясниш малко работите,че несам много наватре , "Феизър"= ? Ако
          до сега гугъла да ти беше разяснил всичко.... http://www.google.bg/search?hl=bg&q=fazer&meta=

Коментар

А възможно ли е на това Чз да се сложи заден амортисиор като примерно на кавазаки клр 650.Или ако се слага трябва да се сменя цялата рамка на мотора,смисал дане е на чз а от друг мотор?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X