Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каране без заглушител

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каране без заглушител

здравейте , дали ще има проблем ако карам мотора си само резонатора без заглъшитела

До: каране без заглушител

Ще има. Ще загубиш мощност и ще вдигнеш разхода.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

И ще бръмчиш...
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Ако минаваш по моята улица, проблем определено ще имаш.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Ако минаваш по моята улица, проблем определено ще имаш.
          и на мен преди така ми казваха след 10 часа през нощта като мина покрай някоя къща , с по-нервен стопанин . Сега май пак ще има закани , ама не заради двата такта на КМХ-са , а заради якият рев на ДР-а

И за да не е спам .

Освен гадния звук , който ще извади мотора . Мисля че и двигателя , ще се износи доста по бързо
          http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Просто цилиндърът се изсушава повече и се износва по-бързо, газовете работят в по-малка част от хода на буталото и оттам загубата на мощност, кято компенсираш с навиване на ръчката - оттам разхода.
            Това, освен шума...
            Ако толкова те кефи бръмчемето карай със слушалки, свързани с усилвател на звука на двигателя.
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

не мога точно да ти кажа какво ще стане на двигателя но освен шума и мн ще ти вибрира. мен един път ми се скъса гарнето на път и карах само по колектор незнам защо но тогава почна да ме удря и ток кат опраих ауспуха и тока се опраи .... ????
              В този свят се живее и умира само по веднъж - очаквам и за двете поне номинаций за "Оскар"
              Варна, Сузуки ДР650РС

Коментар

Буталото изсъхва и се износва по-бързо !

Коментар

Здравейте!
                  Това за изсъхването на цилиндъра и буталото,мит ли е или е истина?
                  Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от ludau Преглед на мнение
                    Здравейте!
                    Това за изсъхването на цилиндъра и буталото,мит ли е или е истина?
                    Поздрави!
                    Колега от личен опит смея да твардя че вобще не е мит а самата истина.Аз преди няколко месеца сменях лагери на коляновия вал заради ватата в ауспуха която липсваше
                    Последно редактирано от Lazarov 426; 13-02-09, 22:19. Причина: добавяне на текст
                    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Lazarov 426 Преглед на мнение
                      Колега от личен опит смея да твардя че вобще не е мит а самата истина.Аз преди няколко месеца сменях лагери на коляновия вал заради ватата в ауспуха която липсваше
                      Чак пък лагерите на коляновия вал да заминат от изтърбушен ауспух нещо не ми се връзва?!
                      Според мен мазането на лагерите на вала по никакъв начин неможе да се повлияе от изпускателната система.
                      Виж сегментите ги съсипва за норматив, но лагери на вала няма как или поне аз не се сещам.
                      Обяснете ми ако греша някъде!?

Коментар

Велика загадка е движението на флуиди в цвайтактера ...... то и за сегментите няма много логика ама.... може би просто газовете добиват по-висока скорост на придвижване през целия двигател , и ако мазането не е с помпичка тогава ....... горивовъздушната смес не се задържа достатъчно за да омаже добре...... оплетох се и май ми се пие бира.
                        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Е, проверено е (на Трабант), и лагерите заминават. От грънците зависят всички налягания и вихри назад по веригата.

Коментар

Малко уточнeние:
                            Колегата Лазаров кара 4 тактов мотор YZ-F. А от думите му разбирам, че именно него визира.
                            За 2т съм съгласен, няма спор!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X