моля ви кажете от какво може да е гърми само при палене и каква свещ трябва да му сложа с какво топлинно число да е????????

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

гърмене от аспуха на ямаха вр 250 2т

Свий

X
- 

До: гърмене от аспуха на ямаха вр 250 2т

И на мене ми се е случвало и на предишните мотори ,колегата по горе е прав при по богата горивна смес се получава.Не е е болка за умиране ,не се притеснявай.Забележи кога го прави при по студено или по топло там ще ти покаже цялата история Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти. Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
 0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.
 Коментар
- 

Ако е от центровката може да има и по лоши последствия.Може да ти пробие и буталото и коляновия вал може да пострада ако не му обърнеш внимание.Но на тия мотори трудно може да се разбазика центровката така че виж си другите неще кадето са писали колегитеПървоначално публикуван от Lorda_bg_bg Преглед на мнениемоля ви кажете от какво може да е гърми само при палене и каква свещ трябва да му сложа с какво топлинно число да е????????0888 074 049
 Коментар
- 

Аз съм с NGK BR 8 EG ИЛИ Denso kоято да е еквивалентна на предната.От тези свещи аз съм доволен и не мисла че от това ще намерите нещо по добро.Като главни фактори за този проблем може да са лош бензин,не почистена испускателна клапа лоша свещ , лош октан на бензина ,системата на ауспуха наранена,лошо топлинно число на свеща и т .н.Абе смени свеща и после пак пробвай ,налей и бензин от най добрияЖивейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
 0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.
 Коментар
- 

Чак пък глупости не бъркай 4т с 2т колега.И още нещо колегта не е уточнил дали го прави при палене студен или го прави когато върне газта при високи обороти.Ведна га пишем че са глупости .Обясни ми тогава какво ще стане с 42 жигльор аз съм пробвал всичко и от жигльора не мисла че е освен това той функционира само в първите една трета от газта.Как ще е това причината като с малък жигльор единственото което можеш да направиш е да го изцушиш при рязко връщане на газта и да не може да комопенсира притока на гориво ,и има опастност от затягане.Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

.
.

Коментар