Обява

Свий
Няма добавени обяви.

cr125 прегравя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• cr125 прегравя

здр, напоследък на един приятел црм-а 125 95г по4на мн да прегрява , не му кипи водата но му свети лампичката.И не се кара бавно някуде на 3-4 скорост в гората и за около 5-6 км. Моля даите предложения къде може да е проблема и как може да се отстрани.

До: cr125 прегравя

погледни си ролката на водната помпа да ли варти мн 4есто се 4упи 6тот е пласмаса
    Опел Корса В 1,4 82 коня
    Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
    Ямаха ХТ 600Е
    Симсон SR 49 1959 г. :D

0898234666:D

Коментар

Погледни си и карбуратора, да не би, да ти е бедна сместта и от това да вдига висока температура. Развий свещта и виж какъв е цвета и, ако е светла значи е бедна сместта, ако е керемидена е ОК.
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от kosyooo Преглед на мнение
        здр, напоследък на един приятел црм-а 125 95г по4на мн да прегрява , не му кипи водата но му свети лампичката.И не се кара бавно някуде на 3-4 скорост в гората и за около 5-6 км. Моля даите предложения къде може да е проблема и как може да се отстрани.
        Свалета радиаторите и вижте как са да не са запушени което е вероятно!
        0888 074 049

Коментар

Да не отварям нова тема и аз.Мойта Джилера 125 2Т на равно колкото и газ да и давам нищо и няма,а тръгна ли по баири и започва да прегрява.Миналата седмица,когато карах последно започна да ми хвърля вода от приливника и ме опръска по врата та се чудех какво ме опари
          Ще направя и аз описаните по горе неща и ако не е от това какво ще е незнам.
          YAMAHA WR450F

Коментар

Ха е да знаеш нищо и няма, просто модела не е сметнат да се движи по такива места. И мойта правеше така докато не се сдоби с един вентилатор от компютър. 120-ка е вентилатора и се монтира долу ниско зад радиатора там където маркуча за водата е тънак влиза все едно е измислен там да седи Само му сложи секундно лепило покраищата на вентилатора и го лепваш за радиатора на указаното място. Като тръгваш си го включваш и забравяш за проблема с прегряването.
            Изпитано действащо побългаряване.
            Айде успех.
            KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
              Ха е да знаеш нищо и няма, просто модела не е сметнат да се движи по такива места. И мойта правеше така докато не се сдоби с един вентилатор от компютър. 120-ка е вентилатора и се монтира долу ниско зад радиатора там където маркуча за водата е тънак влиза все едно е измислен там да седи Само му сложи секундно лепило покраищата на вентилатора и го лепваш за радиатора на указаното място. Като тръгваш си го включваш и забравяш за проблема с прегряването.
              Изпитано действащо побългаряване.
              Айде успех.
              Ще пробвам с този вариант.Пуснал съм го в мобилето за продажба,но се притеснявах да не му има нещо на двигателя и да прецакам бъдещия собственик
              YAMAHA WR450F

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X