Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Карбуратор Suzuki RM125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Карбуратор Suzuki RM125

Първоначално публикуван от naughty_boy Преглед на мнение
    Здравейте пак. Чудех се, чудех се и реших, че може да е "сдала фира" семерингата от ляво на коляновия вал. Утре ще ида да ми направят скоба за магнета и ще я проверя. Мисля си, че дърпа въздух от тая семеринга и не може да дръпне гориво от карбуратора. Иначе dellorto хубава марка ли са? За справка дали е буталото за модела някой може ли да публикува снимка на оригинално бутало на сузуки РМ125 покрай 90-та година.
    Ще ме умориш бе младежо. Как ти хрумна да гледаш за буталото "покрай 90-та година" по снимка
    Я по-добре пусни снимки на твоя мотор да го видим коя година е горе -доло. Снимай отблизо двигателя от двете страни да се вижда. Тогава може и да стане ясно какво му е буталото
    2010 CRF 250 R

Коментар

Син или черен двигател?
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Черен е двигатела. Ето снимки. И заден калник си има, ама ще го сложа, когато тръгне(ако изобщо тръгне).
        Прикачени файлове
        '05 Suzuki RM 250

Коментар

Айде бе момчета. Моля ви!!! Във Вас ми е единствената надежда.Баща ми не иска да се занимава с мен и Сузукито. Моля ви се. Ако знаете как ми се кара :Х. А за масло покрай магнета - НЯМА. Съмнява ме буталото защото няма големи отвори отзад, а пък всички кросови мотори(или поне тези, които съм отвярял) са били с отвори. Дали не е от това проблема?
          '05 Suzuki RM 250

Коментар

Да няма блокирана клапа на ауспуха?
            Къде се намира моторът?

Коментар

Гоце Делчев( у нас) .
              '05 Suzuki RM 250

Коментар

далече си ми...

Коментар

Първоначално публикуван от naughty_boy Преглед на мнение
                  Черен е двигатела. Ето снимки. И заден калник си има, ама ще го сложа, когато тръгне(ако изобщо тръгне).
                  Този РМ125 е модел 1984-85г. някъде. Не съм много сигурен защото цилиндъра ти е без система а има мембранни клапи. Малко по-трудно ще се намери бутало за него, ама не е невъзможно. Карбуратора мисля че не е оригиналния и затова не можа да "нахрани" двигателя.
                  2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
                    Този РМ125 е модел 1984-85г. някъде. Не съм много сигурен защото цилиндъра ти е без система а има мембранни клапи. Малко по-трудно ще се намери бутало за него, ама не е невъзможно. Карбуратора мисля че не е оригиналния и затова не можа да "нахрани" двигателя.
                    Май, че е по-нов. Не бяха ли със син двигател до 90г?

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                      Май, че е по-нов. Не бяха ли със син двигател до 90г?
                      Между 1986 и 1990 някъде са със син двигател. Преди и след този период са с черен. Точно този тип окачване и липсата на система за контрол на изгорелите газове ги видях само на моделите от 1984 и 1985 година. От 1986 нататък цилиндъра е по-различен. Поне това видях из интернета сега
                      Е тука има бая снимки :http://www.bikepics.com/suzuki/rm125/
                      2010 CRF 250 R

Коментар

Здравейте отново. Свалих главата, цилиндъра и буталото. Буталото е сдало фира. Много е надраскано от няква тел или не знам кво точно. Така, че търся бутало и сигменти. Кажете само къде да видя коя година е мотора, за да ви кажа какво по-точно да търсите. Като ми кажете и цена ще преценя дали има смисъл да се занимавам с Сузукито. Търсих по пластмасите и каплите, но не намерих. Благодаря много на отзовалите се на темата.

П.П. На предния капак пише Сузуки Мангесиум. С предна дискова е. С друго нещо мога ли да помогна?
                        Последно редактирано от naughty_boy; 03-07-08, 01:07.
                        '05 Suzuki RM 250

Коментар

A цилиндърът жив ли е? Щото ако е надран вариантите са два:
                          Нов цилиндър (правилен)
                          Чугунена риза (нищо добро няма да стане)

Коментар

Знам че с чугунена риза ще му избяга моща, но беше тъмно когато го вадех и не се гледаше добре. Утре като стана първата работа ще ми е това. Скрахпхийп ако имаш скайп намери ме да не успамваме форума. Моя е naugh7_boy.
                            '05 Suzuki RM 250

Коментар

Скайпът ми е видим във форума, но се боя, че не мога да ти помогна особено. Трябват си части.
                              Не се лъжи да правиш чугунена риза. Просто ще убиеш РМа. Освен мощността ще сменяш значително по-често бутало и сегмент. Охлаждането ще се влоши и т.н.

Коментар

Знам ги тези работи, но благодаря. За чугунена риза и дума да не става. А знаеш ли къде да проверя коя година е?
                                '05 Suzuki RM 250

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X