Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинг за cagiva mito 125cc

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тунинг за cagiva mito 125cc

здравеите някои моге ли да ми каге какав тунинг да си направя на cagivata за да и вдигна малко конете.ако някои знае нека да ми пише и за цени и откаде мога да си купя нещо такова.

До: tuning za cagiva mito 125cc

Цената ще е около 3000лв. Единственият детайл е че трябва да продадеш Cagiva-та, да добавиш парите от продажбата към трите бона и да си вземеш друг мотор.

Майтапа на страна, не знам дали си наясно какво техническо чудо е представлявал мотора ти на времето. Този модел е от времето когато в Италия законите с книжките са били такива, че на дадена възраст е било почти невъзможно да се кара мотор над 125см3. За това на пазара е имало мотори като твоята Cagiva, които са били почти на цената на 600-750 кубиков мотор, и с кажи го същата технология вкарана вътре. Въобще забрави на такъв мотор в добро състояние да му вдигнеш мощността без да се изръсиш яки хилядарки и да сведеш живота на двигателя до часове. Не се занимавай.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

До: Тунинг за cagiva mito 125cc

мегду другото мотора си варви доста добре но сам чувал че могело да се вдигне на 160цц и затова питам.

Коментар

То вероятно може но това значи изпилване на цилиндъра промяна на прозорците нов никасил нов карбуратор корекция на горивната камера и вероятно още куп неща който ще ти излязат през носа а еффекта ще бъде, че ще се кефиш 2 дена и после пак ще дерзаеш за мощност.
        Той гоблин ти го е казал тези мотори в завода с ги оптимизирали максимално което не значи, че неможе още но ще стане опасно и мотора ще здава багажа буквало прес 3 дни.
        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

blagodarq vi za informaciqta kolegi 6te si go ostavq taka kakto si e tova si e nai dobroto po dobar nqma da stane

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X