Някой знае ли къде в София могат да ми обърнат внимание на Пиаджото? Тия на "Ломско шосе" постоянно се оправдават, че имат много работа, майсторът в "Лозенец" също. Все едно няма да им платя, така ме гледат!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сервиз за скутер. Къде?
Свий
X
-
До: Сервиз за скутер. Къде?
Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеКолега на ул. "Кирил и Методий", между бул. Хр. "Ботев" и бул. "Опълченска" имаше един сервиз за скутери.
Ванка, мерси. Малко се обърках, мислех си, че това е и магазина за скутерчета на "Кирил и Методий", но не беше. Обаче, от магазина бяха любезни и ми дадоха телефона на сервиза, където също любезен мъж ми каза да закарам проблемното скутерче когато си поискам другата седмица. Абе, много любезни тези хора бре!!! Направо нямам думи. Благодаря още веднъж, Ванка, че ме насочи.
П.С. 02/8-310-164 е телефонният им номер.Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 12-06-08, 13:57.
Коментар
-
Виж на "Кирил и Методи" ... МотоМад - те май напоследък само със скутери се занимават... Намират се зад "Английската бизнес гимназия" на Сливница и Опълченска
http://bgmaps.com/map.asp?sid=211f0f...Name=&oType=49Път без препятствия обикновено не води до никъде.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеНякой знае ли къде в София могат да ми обърнат внимание на Пиаджото? Тия на "Ломско шосе" постоянно се оправдават, че имат много работа, майсторът в "Лозенец" също. Все едно няма да им платя, така ме гледат!!!______2
Е = MZ
Коментар
-
Първоначално публикуван от kro Преглед на мнениеAма какво му направи на Пианчото? Какво му е?вода. Подсуших, но пак неще. Смених свещи, не става. Забелязах обаче, че и динамото не върти, а моите познания са доста ограчничени и за това - в сервиза. Хем да го прегледат за други болежки.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение... и за това - в сервиза. Хем да го прегледат за други болежки.______2
Е = MZ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар