Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба за услуга към Софиянци

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Молба за услуга към Софиянци

Здравеите малко ми е неудобно да моля за това но тъй като аз не съм от София а на моторчето ми му няма ускорителната клапа а намерих един човек в София които има такава клапа за моя мотор (априлиа туарег 125 ротакс) но ас сам чак от Чепеларе което е на 300 км от София и нямам възможност да я видя а не искам оново да се набутам с нещо което не сам видял и което не върши за това искам да помоля някои които е от София и разбира от 2т мотори ако може да ми свърши тази услуга да отиде и да види клапата ще сам му много благодарен.

Моля пичете ми на ЛС или тук в темата за да ви кажа адреса и тел. номера на човека ако имате желание да ми помогнете разбира се.

Благодаря Предаварително

До: ИСКАМ ДА ПОМОЛЯ НЯКОИ ОТ СОФИЯ РАЗБИРАЩ ОТ 2Т МОТОРИ ДА МИ НАПРАВИ ЕДНА ГОЛЯМА УС

Коментар

До: ИСКАМ ДА ПОМОЛЯ НЯКОИ ОТ СОФИЯ РАЗБИРАЩ ОТ 2Т МОТОРИ ДА МИ НАПРАВИ ЕДНА ГОЛЯМА УС

Мисля че ти трябва човек със същия мотор, аз нещо не се сещам каква е тази ускорителна клапа - в карбуратора или на главата за изгорелите газове? Иначе съм имал Yamaha TDR 125, но тя е без такива "екстри".
      Honda XL600LM, 1987
      Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
      Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003

Коментар

Тая клапа се намира отпред на цилиндъра преди дупката за ауспуха точно над ауспуха е тая клапа

Коментар

Първоначално публикуван от lordcho Преглед на мнение
          Тая клапа се намира отпред на цилиндъра преди дупката за ауспуха точно над ауспуха е тая клапа
          Моята приятелка кара такова моторче, но не съм запознат със системата на въпросната клапа. Мисля, че най-добрият вариант би бил да се разбереш с човека ако нещо не посва да му я върнеш, или да отбележи на пратката, че имаш право да я разгледаш при получаването. Иначе, лично аз, бих направил услуга да видя нещо, което на пръв поглед може да се установи дали работи или не, но в случая работата е по-прецизна и надали ще намериш някой, който да се заеме като "гарант" при покупката. Аз съм купувал ротор и статор за Ротакс 123 , с човека се разбрахме като бели хора по телефона ако има проблем да му върна частите, той беше коректен и не се стигна до там !
          2015 KTM EXC 450 six days Argentina
          Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Щом е клапата за газовете мисля че няма какво да не й работи - представлява най-обикновен вал, който е изрязан от едната страна и при завъртане отваря или затваря отвора за газовете. Единствено трябва да е от същия мотор за да стане. За съжаление нямам представа как изглежда това нещо за Ротакс и не бих могъл да ти помогна.
            Honda XL600LM, 1987
            Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
            Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003

Коментар

Нали щеше да купуваш цял двигател, той няма ли клапа?

Коментар

има ама ми тряа клапа за другия двигател за стария си

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X