Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СПЕШЕН ВАПРОС ЗА АПРИЛА 125 ТУАРЕГ И АПРИЛИА 125 AF

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• СПЕШЕН ВАПРОС ЗА АПРИЛА 125 ТУАРЕГ И АПРИЛИА 125 AF

ЗАДРАВЕИТЕ ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ ДАЛИ НЯКОИ ОТ ВАС ЗНАЕ ДАЛИ ДВИГАТЕЛ ОТ АПРИЛИА 125 AF СТАВА НА АПРИЛА 125 ТУАРЕГ ?

И ДРУГОТО КОЕТО ИСКАМ ДА ПОПИТАМ Е ДАЛИ МОГА ПОНЕ ДА ИСПОЛЗВАМ НЯКОИ ОТ ЧАСТИТЕ НА ТАЗИ АПРИЛИА ЗА МОЯ ТУРЕГ И ПО ТОЧНО УСКОРИТЕЛНАТА КЛАПА А АКО МОЖЕ И НЯКОИ ДРУГИ ЧАСТИ МОЛЯ ВИ ДА МИ КАЖЕТЕ АКО ЗНАЕТЕ ?

МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ МНОГО МИ Е СПЕШНО.
    МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

До: СПЕШЕН ВАПРОС ЗА АПРИЛА 125 ТУАРЕГ И АПРИЛИА 125 AF

Колега, разбирам, че Ви е спешно, но тук писането с главни букви се приема за викане и е нежелателно. Освен това е добре да се внимава и за правописа.
    LZ1GYY
    0898 436 956

Коментар

Първо ще ти кажа, че всички двигатели на априлиите са еднакви, било то РС или АФ, или РХ и Таурег.През годините измененията в двигателите са минимални и то само на външен вид.Само е важно какъв модел ти е двигателя - има два модела и те са различните, Ротакс 122 и Ротакс 123.

Ускорителната клапа, поне на моята априлия, не се вади, а трябва направо целия цилиндър. А пък ако е с никасил още по - добре.

Кажи коя година е този АФ и коя е твоя, пък би трябвало ако имаш намерение направо да сваляш твоя двг и да слагаш от АФ-а да стане без проблем.
      Димитър Тенев

Коментар

Ами моята априлиа е 89 година мисля че и а АФ-а е тая година или с една две години по нов . Ами ако става тоя двигател на моя мотор веднага бих го взел и бих го сложил но затова исках малко да пораспитам защото двигателя в момента го нямам не е мои и неискам само да си дам парите на вятъра но ако ще стане ще го купя.

Малко се самнявах защото аф е питов модел но и ас мисля че са еднакви двигателите

Коментар

моля ви ако някои знае нещо повече от колегата BikerBoyy

нека го сподели моле ви

Коментар

Априлия АФ и Априлия РХ напримерно и двата са със Ротакс 123, но скоростите са по-различно разпределени спрямо ендуро и спрямо пистовите нужди. На Априлия РС примерно пък е трета модификация Ротакс. НО пак има разлики в двигателите спрямо годината, спрямо предназначението и тн. Аже с една дума НЕ са еднакви, но ако питаш дали ще съвпаднат като стойки и размери, да ще съвпаднат.При мен ускорителната си е на 2 болта, развиваш ги, дърпаш за жилото и излиза. Знам ги щото съм сменил няколко Априлии. Но принципно Туарега си е ендуро, а АФ-а писта така че не мисля че е практично.
            [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

А двигател от РХ ще стане ли на туарега или поне някои части дали ще мога да ползвам защото сам ги намерил и двата но единия е по ефтин (пистовия) и за това исках да знам дали той ще стане или ще трябва да взимам другия разбира се ако ще стане/

Коментар

От РХ ще стане без проблем те там вече са еднакви,но и аз не съм сигурен дали от аф-а е същия.Някой по компетентен да се изкаже.
                Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
                Gas Gas EC 200

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X