Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha WR250Z '1995

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha WR250Z '1995

здражеите колеги! Смених си мотора с нов но незнам колко конски сили еако ниакои от ваз може да ми каже ще сам ви много благодарен ямяхa vr250z 1995

До: ямаха vr250z 1995

Конските сили имат ли значение на хартия - важното е да върви

Ти сигурен ли си, че това е модела?
    аз не се сещам да има такъв...
    Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Първоначално публикуван от jaltiq Преглед на мнение
      здражеите колеги! Смених си мотора с нов но незнам колко конски сили еако ниакои от ваз може да ми каже ще сам ви много благодарен ямяхa vr250z 1995
      Да не е DT-200 Щото нещо не се вързва 95-а година WR 250 двутактовИначе DT-о е 32коняИли да не е ямЯха а да е Хусварна , тогава може!

Коментар

Има двутактови WR250, даже мисля чак до 2001 година.

За 1996 дават макс въртящ момент 4.69 kgf-m (33.9 ft-lb) @ 7,500 rpm ... все пак - защо са ти тия цифри - да не би да мислиш да ходиш на дино стенд?

Коментар

абе Румене неги знам тези цифри дето си ми ги написал кайи ми жаж конски сили и все пак благодариа ти
          Последно редактирано от iva_kx; 29-05-08, 10:45. Причина: Научи се да пишеш грамотно или поне да напишеш правилно модела на мотора си. Какво за теб значи една конска сила?

Коментар

Това е въртящия момент...
            ft/lb x 1.3556 = Nm
            Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Имаме един съфорумник(мисля че беше Куадра) , на който подписа му е следния:
              "Конските сили продават коли, въртящия момент печели състезания"!
              Човека е страшно прав!
              Не се втелясвай излишно , освен ако не си се хванал на бас.
              Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
              Джон Кенеди

Коментар

До: Yamaha WR250Z '1995

нищо не научих но както и да е важно е че мотора когато е вав движвние няма ударжане
                модераторите може да затворят темата

Коментар

Колега никой отдавна не дава такава информация, всичко е много относително и зависи от много неща. Едни мерят конете на самия двигател други на задната гума, кажи къде е истината.
                  Примерно 250 2Т крос е около 58-60 к.с. а WR със сигурност е по-малко но той е направен за ендуро и там 60 коня просто няма къде да ги използваш, но пък за сметка на това имаш много по-голям въртящ момент отколкото на кроса.
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Кажете му на човека, че ВР250 е 46 коня и да се успокои
                    2010 CRF 250 R

Коментар

аз имам същият казаха ми че е 56 коня колко е верно не знам

Коментар

Първоначално публикуван от Lorda_bg_bg Преглед на мнение
                        аз имам същият казаха ми че е 56 коня колко е верно не знам
                        Даже и толкова да е(което е малко съмнително) никога няма га ди обяздиш и 56-те,така че караите си моторетките докато вървят.

Коментар

и аз съм на твоито мнение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X