искам да разбера от каде мойе да си купя някои не6та за моя нож мотор suzuki rm 250 99 година чист крос взех го преди седмица и ми трябват :капак за водната помпа , задн венец , задни накладки пластмасите на резервоара и задния калник лепенки няма никакви от каде да си ги купя на добра цена и добро ка4ество и ако мойе някои да ме посаветва как да го обслужвам и през какаво време . за сега само сам изпрал ваздушния филтар и карбуратора и смених маслото в скоростите благодаряви а и да ви кажа 4е 2т
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
suzuki rm 250 99
Свий
X
-
До: suzuki rm 250 99
Брат ми в нашия прекрасен град части за мотор ядецТрябва да отскочиш до братска София до ендуро магазина. А иначе може и да се пробваш и при нас откриха едно много приятно магазинче на ълица струма, но там по можеш екипировка да си вземеш и консумативи като масло спрейове за верига и тен подобни. Аз от там си пазарувам маслата са им качествени Motul казват, че и части докарвали но не съм поръчвал.
Пробвай може и да имаш късмет, но софия се е решението там магазини болKAWASAKI Let the good times roll
Коментар
-
части за сузуки можеш да си поръчаш на ясен от фирма "вромос" от форума. пластмасите оригинални са скъпи -купи си уфо от магазини "ендуро" примерно
-аз имах подобен на твоят мотор /моят бе 2000 та модел но на практика са почти едни и същи/
..ако мога с нещо да съм ти полезен казвай
-заден зъбак и накладки -мога да ти намеря и аз ..дори имам още останали /щото имах няколко сузуките през годините и им бях накупил доста неща а те стават за всичките им крос модели
-лепенки-ако искаш имам едни останали точно за рм -такива за резорвоара декорации са на ацербис
-тия мотори много си морят и съединителите -бива да провериш състоянието на кошницата и на дисковете
друго което разбиват е лагерчето горното на амортисьора..
буталото ти също може би ако не са го сменяли скоро е за смятна
..иначе поддръжка ..няма кой знае каква тоя мотор -сменяш маслото в скоростите веднъж годишно и тва е...
Коментар
-
много ще сам ти благодарен ако ми пратиш снимки на лепенките на пощата ми ако не те затруднявам и да кажеш колко им иска6 задни накладки си намерих а забака колко заби ти е? barborino@abv.bg
мн мерсиОпел Корса В 1,4 82 коня
Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
Ямаха ХТ 600Е
Симсон SR 49 1959 г. :D
0898234666:D
Коментар
-
имам едно питане до митков : на парва и втора не може хубаво да се изреже а само на трета и четварта си се изрязва без проблем и на пета има малко сеедно го задарйа не6то да ли не е от клапите на цилиндара по4истих карбуратора и филтара изпрах и нова свещ ама не се рейе на пета до краи и максималната му скорост е 100 км добре ли е това?Опел Корса В 1,4 82 коня
Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
Ямаха ХТ 600Е
Коментар
-
А там на карба има едно винтче за въздуха в сместа. Ако е прекалено малко въздуха няма да изска да се реже на ниските скорости. то там са 2 винтчета едното е за оборотите но то май е с пружинка а другото е това което ти трябва. (така поне е при мен нека митков да изкаже мнение но според мен е това)KAWASAKI Let the good times roll
Коментар
-
ok ще изчакам да видя и митков какво ще каже!!а каде на струма е магазина за мотори?ти каде кара6 твоита машина?познаваш ли някои от рударци или кладница да кара искам да се запозная с някои от там да караме заедноОпел Корса В 1,4 82 коня
Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
Ямаха ХТ 600Е
Коментар
-
Е на точният човек попадна брат аз си карам на село мотора (кладница)Тази събота заповядай към 10:00 на центъра на селото и подкарваме с групата тамън ще сме двама 2т да ги тровиме по качествено
А иначе магазина на струма се намира точно в панелките срещу бензиностанцията Титан. Там се оглеждай за скутерчета и разни други моторетки.
KAWASAKI Let the good times roll
Коментар
-
..на тези мотори клапите имат едни настройки чрез натягане на контра пружината на системата които доста оказват влияние
..мотора може да се направи да дърпа от ниски но да не се реже на високи или да се реже на високи като луд но да не дърпа от ниски..средното положение доста трудно се уцелватрябва да е чисто всичко и буталото да е новичко и карба да е настроен добре
..иначе 100км в час за кросов мотор си е нормално..ако смениш зъбаците може много лесно да се направи да вдига и над 160..но 1 ва та / а и другите предавки/ ще ти е дълга като за трудни участъци
Коментар
-
ако познаете какво стана се хванете за главата !!!!!!!
както си карах вчера по рударци и един пич сас микробус ми махамн сасредоточено и аз отидих до него да видя какво толкова иска !!! отивам и гледам поп сас расо и ме пита да ли го продавам мотора и азсе 4удя базика ли се или какво казах му една цена мн яка и тоя вика свали6 ли ми 100 лж го зимам и аз се сагласих поне излизам мн горница от мотора тоя надигна расото извади па4ка пари наброими и и си го ка4и само разбрах 4е е благоевградско някаде е това не сам санувал после пе6 с касаката до нас добре 4е бе6е близо да види6 поп на кросак е голям касмет ?и сега си тарся нов мотор само 4е 4т ако има някои да се обайдаОпел Корса В 1,4 82 коня
Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
Ямаха ХТ 600Е
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар