Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Относно мотор и теглото му

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Относно мотор и теглото му

Значи имам ЧЗ 125 ама тежи доста аз тежа 70 кила и не мога да го изправя на задна гума кво ли не опитвах.Да ли нещо да му е повреден съединителя?А и мотора е само 19 коня.А и според вас малък ли сам за такав мотор аз съм на 15 години.Абе не е кросов но не и много нисак.някаде от земята е на около 29-30 см
    от кал не се пази:)

Колко си годишен? А CZ-то кросово ли е? Да ти кажа такъв мотор да го караш на задна гума си трябва известен опит!!!
    "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
    А+
    LZ1DRZ

Коментар

P.S. аз тежа 74кг. а сузукито ми е 150кг. като му напълня резервоара става170!!! Доста е трудно докато му свикнеш да го владееш извън пътя
      А+
      LZ1DRZ

Коментар

Сетих се още нещо! По въпроса за конете-нямат нищо общо всичко е въпрос на опит! Виждал съм карачи на скутерчета (които не са повече от 5-7коня) да ги карат на задна гума все едно са на крос или ендуро
        А+
        LZ1DRZ

Коментар

И аз имах скутер и кви ли не глупости не сам правил но точно заради каране на задна гума скоци с него.Затова после беше на сол
          от кал не се пази:)

Коментар

Все пак това е мотопед-да се придвижваш с него и да си вършиш работа! Не да правиш фиести!!!!
            А+
            LZ1DRZ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X