Обява

Свий
Няма добавени обяви.

yamaha dt 125x прегрява и гасне

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• yamaha dt 125x прегрява и гасне

Накратко проблемът-ако изобщо запали, след известно време оборотите падат,почва да глъхне и да се дави и угасва, с вдигане на оборотите положението не се оправя. А ако изобщо го подкарам, трябва постоянно да го форсирам, иначе пак умира насред път и то в движение. Звучи така, сякаш съм му сложила една възглавница на ауспуха и едваааам диша, от което прегрява жестоко. Прах филтъра, мазах го, както си е по учебник. Значи, ако може да ми кажете, какво е горе долу, прочетох целия форум имаше едно момче с подобен проблем, но не съвсемм, и да знаете, че съвети от типа "настрой му незнамсикакво по карбуратора" не ме устройват,защото не знам къде е хаха. И да ми кажете читав майстор, видях някакви препоръчани, но този момък беше писал само за "едни пичове в Горна баня, понеже ми омръзна от всезнайковци, които пипат и после само цъкат около мотора

До: yamaha dt 125x прегрява и гасне

Зравей!
    Такъв подобен проблем съм имал и от затлачен аспух(пълен с нагар и неизгоряло масло) тогава не иска да се изфорсира,глъхне и не работи в ниските!
    Също така може нещо да ти е запушено по карбуратора,но щом не разбираш,по добре не пипай
    Разгледай из форума,има доста теми за майстори
    NO PAIN NO GAME!
    Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
    gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

Компресия има лиможе би иска бутало със сегменти,ако не е ауспух както каза колегата по горе.

Коментар

Еми за майстор си е мотора. Виж дали му бачка разделното мазане, да не го палиш без масло и после да затяга
        2015 KTM EXC 450 six days Argentina
        Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Момчетааааа, моторът е даден на майстор, тръпнем в очакване какво ще е разрешението Вече започва да ми става забавно, това е фазата след скъсването на нервите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X