Обява

Свий
Няма добавени обяви.

МТХ -а загасна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• МТХ -а загасна

Днес както си карах с около 80 мотора започна да глъхне и загасна . С доста бутане и скачане по манивелата успях да го запаля да ама не първа , втора , трета та така до шеста и същото след стотина метра моторът отново започна да глъхне и загасна нито пробите за запалване на скорос нито скачането по манивелата даде резолтат .
    Последва бутане около два километра и го оставих в един приятел които за щастие живееше на близо. Дали е възможно да съм го задавил нещо или ..............

До: МТХ -а загасна

най вероятно е изгоряла свеща

Коментар

и на мен ми мина през акъла но след първото загасване моторът все пак запали веднъш на манивела а с изгоряла свещ незнам дали е възможно

Коментар

Може и да си направил гаф с двигателя тези мотори не са направени да се карат продължителни време на пълна газ. Имам в предвит да го изкараш на пътя и да му наредиш скоростите докраи и да го караш дълго време. Получава се тн. ефект на засушаване на двигателя тоест не му достига масло за смазване и затяга буталото. Ако мотора си изведнъж е спрял да работи и е почнал да намалява много бързо все едно си натиснал яко задна спирачка, значи си си докарал куп ядове. надрал си цилиндара унищожил си бутало Дано не е това.
        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Да не е замърсен карбуратора? Или да не е скапан бензина... ЦЪК

Коментар

Не каран е наи мн. 3-4км знам затова че за да маже добре трябват обороти. Просно изгасна а ако беше бутало нямаше да запали повече

Коментар

Първоначално публикуван от mr_n00n3 Преглед на мнение
              Да не е замърсен карбуратора? Или да не е скапан бензина... ЦЪК
              това е по възможно

Коментар

Имал съм такъв проблем със ТДР-а ми .
                Най-вероятно е от свеща .
                Същите симптоми показа и ТДР-чето - взе да глъхне и гасне изненадващо . Проблема го оправих като свалих свещта и я изчистих . Мотора тръгна като ракета
                Почти съм сигурен , че е от свещта , така че няма място за тревоги .
                [URL="http://userbarmaker.com/"][/URL]

Коментар

Да ама ме мързеше да вляза до гаража преди да тръгна и кутииката с инструменти си остана в гаража. Нали уж за едно кръгче на бързо

Коментар

Ако двигателя е започнал да прекъсва преди да угасне напълно няма страшно -сменяй свеща и газ.
                    Последно редактирано от didko; 14-04-08, 19:14.
                    [LEFT]JEEP CHEROKEE 2.1 TD
                    [/LEFT]
                    [LEFT] HONDA MTX 200R Хубавата жена и хубавата кола трябва да могат да си въртят гъза.[/LEFT]

Коментар

Първоначално публикуван от didko Преглед на мнение
                      Ако двигателя е започнал да прекъсва преди да угасне напълно няма страшно -сменяй свеща и газ.
                      да нещо такова

Коментар

Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнение
                        да нещо такова
                        Ако имаш решение - споделя с останлите!

Поздрави, от един MTX fan за друг такъв!

Коментар

Първоначално публикуван от mr_n00n3 Преглед на мнение
                          Ако имаш решение - споделя с останлите!

Поздрави, от един MTX fan за друг такъв!
                          Леле човек са погледнах снимката на твоята моторетка и моторите и каските са ни еднакви
                          Извинявам се за спама

Коментар

Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнение
                            да нещо такова
                            95% е свеща.Знам го от личен опит.Моя съм го бутал километри заради същия проблем.
                            [LEFT]JEEP CHEROKEE 2.1 TD
                            [/LEFT]
                            [LEFT] HONDA MTX 200R Хубавата жена и хубавата кола трябва да могат да си въртят гъза.[/LEFT]

Коментар

Първоначално публикуван от didko Преглед на мнение
                              95% е свеща.Знам го от личен опит.Моя съм го бутал километри заради същия проблем.
                              дано но в това гадно време не мога да отида да си прибера мотора защото ще трябва да карам по асвалт а полицаите няма да ми се зарадват

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X