Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Жилото на съединителя на Ротакс 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Жилото на съединителя на Ротакс 125

Здравейте, на мойта приятелка на Априлията жилото на съединителя нещо взе да се къса. Решавам да го сменя аз, и останах като гръмнат. Не само, че трябва да се маха целият ляв капак /кожуха на жилото влиза направо вътре/ а на всичкото отгоре и въпросния капак не може да се махне без да се откачи двигателя от рамата, където се борави с някакъв тръбен ключ, какъвто нямах под ръка.. Ужасно тъпа работа, излиза, че за да сменя жилото, ще трябва да разкача двигателя !! Оставих процедурата в застой и ще го мисля другата седмица!
    Ако има някаква тънкост, за която не съм догледал, моля споделете !!!
    2015 KTM EXC 450 six days Argentina
    Toyota Land Cruiser KDJ 125

До: Жилото на съединителя на Ротакс 125

Хм тя луда работа аз на мойта априлиа свалям капака без да пипам двгто.Нещо не си направил както трябва.Инъче наистина е гадно че жилото влиза вътре ама какво да се прави италианска му работа.
    Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
    Gas Gas EC 200

Коментар

До: Жилото на съединителя на Ротакс 125

Първоначално публикуван от drink2much Преглед на мнение
      Хм тя луда работа аз на мойта априлиа свалям капака без да пипам двгто.Нещо не си направил както трябва.Инъче наистина е гадно че жилото влиза вътре ама какво да се прави италианска му работа.
      Приятел ,двигателя "ротакс" не е италиански а австрийски. Не че е много стока!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X