Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не включва скорости МЗ 150 трофи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Не включва скорости МЗ 150 трофи

не включва скорости мз 150 трофи наскоро го вземах разглобен смених му касетата на съединитела беше шчупена сега неще да включи да не би да има нешто врътка дето не я знам нешто реглаш ли не знам

До: не включва скорости мз 150 трофи

Отваряш гледаш сменяш и затваряш тук във форума каквото и да ти казват ти преди да отвориш не "вярвай" !!!
    Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
    [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Първоначално публикуван от vlado1978 Преглед на мнение
      не включва скорости мз 150 трофи наскоро го вземах разглобен смених му касетата на съединитела беше шчупена сега неще да включи да не би да има нешто врътка дето не я знам нешто реглаш ли не знам
      Писмената неграмотност често е свързана и с техническа такава....
      МЗ е достатъчно елементарен мотор за да има неясноти. Просто нека до отвори някой който знае от коя страна се държи отвертката. И се научи да пишеш - ще ти потрябва...
      Лостът движи ли се или е блокиран? При угасен двигател и мърдане на мотора напред назад влизат ли?
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
        Писмената неграмотност често е свързана и с техническа такава....
        МЗ е достатъчно елементарен мотор за да има неясноти. Просто нека до отвори някой който знае от коя страна се държи отвертката. И се научи да пишеш - ще ти потрябва...
        Лостът движи ли се или е блокиран? При угасен двигател и мърдане на мотора напред назад влизат ли?
        лоста мърда чува се как трака вътре но не включва

Коментар

Вероятно включва и няма ядове със скоростите а със съединителя. Виж дали си монтирал касетата.
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

ами то е вече доста старо, ама да ти кажа че този мотор се зацепва когато скоростите са включени на 4-та (ако има ) поне мойто Трофи има ,и всичко си идва на място иначе само чаткат вътре и нищо

Коментар

До: Не включва скорости МЗ 150 трофи

Колега, провери дали на вътрешната част на касетата има шлици, защото аз имах МЗ 150ts и то имаше същия проблем. Тези шлици ги нямаше и не можеха да се зацепят дисковете в касетата (огледалните със феродовите). Надявам се да е от това проблема
              Последно редактирано от boiko73; 10-03-10, 00:29.

Коментар

До: Не включва скорости МЗ 150 трофи

За две години време дали пък не е оправил пустите скорости

Ама все така става когато някой има проблем. Хората се напъват да се реши и накрая ни вест ни кост.
                Решен ли е проблема, как е станало и може даже някоя снимка да се пусне ама на кой му пука
                Последно редактирано от Димитър; 18-04-10, 20:14.
                2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X