Обява

Свий
Няма добавени обяви.

МЗ ... ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• МЗ ... ??

ЗДРАВЕЙТЕ ... Имам един въпрос относно МЗ ... тА въпРоса ми е следния : ако боталото е леко счупено отдолния му край имали някакъв проблем за вървенето на мотора ? Тъй като сяко година правя обновявания по тая стара КОШНИЦА така и тази година ме мъчар доста про0блеми, но в последствие ДАНО ми стане по ясничко !!! ПОЗДРАВИ
    Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
    [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

До: МЗ ... ??

Ако буталото ти има отчупени краища е нарушена структурната му цялост и е пътник. Дори да върви нормално (което може и да се случи ако отчупената част не съвпада с прозорците в цилиндъра), по някое време ще се пръсне на късчета, и ще питаш във форума дали може да върви мотора с лека дупка в цилиндъра и с крива биела. Смени си буталото, кошница не-кошница - козата си иска пръч. Не можеш да караш със счупено бутало и да се надяваш двигателят ти да оцелее дълго.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Слушаи Goblin тои ги разбира тези работи,едва ли има по компетентен отговор на твоя въпрос.

Коментар

А сега като ще го сменям това ботало ще трябва да се шлайфа нали ...
        Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
        [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

НаЙ-добре така ще стане маи или ако не грабваи цилиндъра и бягаи при някои майстор тои ще ти каже за шлаиф ли е не ли е и.т.н

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X