Обява

Свий
Няма добавени обяви.

CZ 125 - от каде да взема зъбчатки ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• CZ 125 - от каде да взема зъбчатки ?

От София съм , значи питах в магазина на пирутска за зъбчатки за чезе крос и тя ми каза само бутала и сегменти имали за тях , питах и в магазина хулиган дет е в гурубляне и там ми казаха че зъпчатки нямат за чз , мисълта ми е неможе ли да се изрежат на струг или на фреза нещо?
    Ако някой има да ми продаде?
    Или пък ако знае магазин където има или кадето ги правят тези зъбни колела , нещо с наваряване или де да знам идея си нямам дали ще заработи пак тос мотор

До: CZ 125 - от каде да зема зъбчатки

Напиши на търсачка NHM и си готов.

Коментар

До: CZ 125 - от каде да зема зъбчатки

Ники прави истински неща

ето сайта му, има и телефони

http://www.nhm-bg.com/
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

До: CZ 125 - от каде да взема зъбчатки ?

Първоначално публикуван от TrOfi Преглед на мнение
        От София съм , значи питах в магазина на пирутска за зъбчатки за чезе крос и тя ми каза само бутала и сегменти имали за тях , питах и в магазина хулиган дет е в гурубляне и там ми казаха че зъпчатки нямат за чз , мисълта ми е неможе ли да се изрежат на струг или на фреза нещо?
        Ако някой има да ми продаде?
        Или пък ако знае магазин където има или кадето ги правят тези зъбни колела , нещо с наваряване или де да знам идея си нямам дали ще заработи пак тос мотор
        Старо здраво върши ли ти работа. Колко зъба искаш- търсиш. Кой модел за предното - 984,511 ил 516.

Коментар

Значи трябват ми няколко запчатки гледам са счупени , модела е 516 и ще ми вършат работа

Коментар

Първоначално публикуван от kara4a Преглед на мнение
            Старо здраво върши ли ти работа. Колко зъба искаш- търсиш. Кой модел за предното - 984,511 ил 516.
            Ако имаш за модел 516 зъбни колела , направо дай нещо телефон или скайп да се разберем
            Последно редактирано от TrOfi; 27-02-08, 08:09.

Коментар

Първоначално публикуван от TrOfi Преглед на мнение
              Ако имаш за модел 516 зъбни колела , направо дай нещо телефон или скайп да се разберем
              За предното мога да ти помогна кажи само на колко зъба искаш.
              0878 835796

Коментар

Между другото извинявам се ма не съм оточнил че става въпрос за зъпчатки за скоростите , а в главата си го мисла ма не съм го написал

Коментар

Още се търсат зъбчатки за скоростите , може и цял двигател дори(модел 516)

Коментар

Намерих си , може да заключите темата и м/у другото зъбни колела за скоростите прават - в София на няколко места - едното е в овча купел на ул Драгоман , някаде в Орландовци и в Банкя също , в прочем на почти всяко място кадето имат стругове , фрези и др подобни машини. В началото на темата ми казахте за този от Карлово , той също прави , но като ми каза по 60 , 70лв на зъбно колело и аз се отказах.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X