Въпросната система сработваше на около 3500об. .От известно време се колебае да сработи между 4000-4500об.Може ли причината да е в свеща,защото струва ми ,се това започна да го прави ,след като смених свеща.Мотора ми е ХОНДА МТХ 200
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Защо по трудно се вкючва системата "АТАС"
Свий
X
-
До: Защо по трудно се вкючва системата "АТАС"
Еми попрочети малко бе човек из форума има информация за тези клапи да те зарине. Иначе тази система трябва да сработва около 7000 оборота а не при 3500 доколкото съм запознат поне на мен и на доста народ е така. А свещта не би трябвало да влиае на клапата но все пак се съобрезявай с топлинното число за този двигател, защото ако си го сгрешил може да има големи последствия дето няма да ти харесат. От финансова гледна точкаKAWASAKI Let the good times roll
-
[quote=GSXR;327056]Еми попрочети малко бе човек из форума има информация за тези клапи да те зарине. Иначе тази система трябва да сработва около 7000 оборота а не при 3500 доколкото съм запознат поне на мен и на доста народ е така. А свещта не би трябвало да влиае на клапата но все пак се съобрезявай с топлинното число за този двигател, защото ако си го сгрешил може да има големи последствия дето няма да ти харесат. От финансова гледна точка[/gquote] GSXR насочи ме в коя тема по точно да прочета защото аз прегледах доста но ставаше дума за клапите между двигателя и карбуратора а АТАС-та влияе на изпускателния отвор.
[LEFT]JEEP CHEROKEE 2.1 TD
[/LEFT]
[LEFT] HONDA MTX 200R Хубавата жена и хубавата кола трябва да могат да си въртят гъза.[/LEFT]
Коментар
-
Сега до колкото разбирам на теб нещо не ти бачка качествено ускорителната клапа между двигателя и изпускателната генерация.
ТА ако е това за твоя матор прочетох че се отваря на 5к оборота ако двигателя ти е до 10к а ако ти е на 12к би трябвало да сработва при 7к
Та тази клапа няма как да се влиае от свещта, но се влиае от непочистване защото събира нагарА и друга опция е следната тази система си има съответния реглаж, ако преди теб някой който не е на ясно е пипал реглажа и я е насмел...
Лека за това е да грабваш мануалите за мотора да четеш по няколко пъти и да пробваш
УспехKAWASAKI Let the good times roll
Коментар
-
А това същата система ли е като на Хонда нсф 125ф,щото на мен ми е счупена лостовата й система и пак мотора върви добре във всякъкви обороти.Но не съм много в час с тези неща,каръл съм голями 4т пистаци затова питам.SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...
Коментар
-
На мен на главата/ ако не се лъжа /пише АТАК.....Ама то моето май е нс125фпо-старото,та затова може и да си прав.
SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...
Коментар
-
Тук има ръководство за ЦРМ / НСР
https://htftp.offroad-bulgaria.com/tatkobarba/crm/
за съжаление е на Италиански, ама и май няма да помогне за МТХ-а ...Път без препятствия обикновено не води до никъде.
Коментар
-
някои може ли да ми помогне тарся си бутало и бобина за запалване така нарецхения статор за хонда 125 МBX 1985 двигателят е като на хонда MTX 125 а и също как мога да разбера дали системата ATAC работи.
Коментар
-
Първоначално публикуван от vankata_1 Преглед на мнениенякои може ли да ми помогне тарся си бутало и бобина за запалване така нарецхения статор за хонда 125 МBX 1985 двигателят е като на хонда MTX 125 а и също как мога да разбера дали системата ATAC работи..
Коментар
-
Най-накрая разбрах какво е тормозило мотора!Стария ,скапан акумулатор!!!Смених го и мотора отново върви както преди.
[LEFT]JEEP CHEROKEE 2.1 TD
[/LEFT]
[LEFT] HONDA MTX 200R Хубавата жена и хубавата кола трябва да могат да си въртят гъза.[/LEFT]
Коментар
-
До: как да си оправя атаката yamaha dt 200 R
Първоначално публикуван от rashe Преглед на мнениеЗдравейте не ми работи атаката на мотора,задвижва се електрически.Ако я преправя да се движи от жило,ще стане ли нещо,че не мога да намеря такава платка.Научих,че колкото и да знаеш,все още има какво ново да научиш!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар