Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за моя Rm

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за моя Rm

Въпрос за моя RM 125 Скоро си купих мотор сузуки RM 125 и ми прави проблем с карбуратора като карам нама проблем но като спра и започва да тече бензин от карбуратора.Вапроса ми е знае ли някои как точно се прави нивото на карбуратора защото се опитвах и не става явно е прицизна работа, или ако някои знае мануал за модела но да пише по подробно за карбуратора.Знам че има кадърни момчета нека да дадат мнение.Благодаря ви
    П.П модела е 2003год.
    0888 074 049

До: Въпрос за моя Rm

Проблема ти най-вероятно не е в нивото а в това,че ти изпуска иглата на поплавъка
    почисти добре отвора през който се храни карборатора (този в които е включен маркуча от кранчето) на другият край на този отвор е иглата ако е попаднало нещо там иглата започва да испуска.

Коментар

Аз го чистих целия карбуратор мисля че няма мрасотия но нали като го пробвам на сухо (надувам маркуча от кранчето и гледам дали спира въздоха) и си затваря идеално но явно нивото има някакав белег до каде да е,невярвам да се прави еи така я станало я не.Затова питам дали някои знае как става тая работа.
      0888 074 049

Коментар

А поплавакът здрав ли ти е?

Коментар

И аз имах същия проблем.Решението при мен беше филтър за бензин хартиен от лев.Иначе преди това слагах разни скъпи с мрежа ,керамични ама явно не са били стока.Даже бензина не спирам вече а преди след каране запушвах маркучаАко не се оправи виж си конусчето което спира бензина, ако не е стока си поръчай ново то си върви и с леглото комплект.

Коментар

Абе ясно но причината не е в иглата,вархъ и е гумен трудно може да се износи а даже съм я пробвал като надуя с устата не испуска грам,проблема ми е че искам да си направя нивото точно както трябва да е но незнам има ли някакв белег.Причините са ми ясни от какво може да тече но сам огледал всичко.Даже един колега ме беше питал да видя дали не е спукан пуплавака тои ако е спукан ще се напълни и ще дави мотора а тои си варви чудесно само като спра и от доло от шлаувката на чашката започва леко да тече и на всяко спиране затварям кранчето не си е работа
            0888 074 049

Коментар

Първоначално публикуван от Nasko_Petkov Преглед на мнение
              Абе ясно но причината не е в иглата,вархъ и е гумен трудно може да се износи а даже съм я пробвал като надуя с устата не испуска грам,проблема ми е че искам да си направя нивото точно както трябва да е но незнам има ли някакв белег.Причините са ми ясни от какво може да тече но сам огледал всичко.Даже един колега ме беше питал да видя дали не е спукан пуплавака тои ако е спукан ще се напълни и ще дави мотора а тои си варви чудесно само като спра и от доло от шлаувката на чашката започва леко да тече и на всяко спиране затварям кранчето не си е работа
              Не пипай поплавъка! Не е твоя работа. Ще си спестиш неприятности и разходи.

Вземи да си измиеш ХУБАВО резервоара. Сипвай бензин само от чисти съдове. Ако пак тече... трябва да намериш точно за твоя модел карбуратор какво количество (в см3) бензин трябва да има в поплавковата камера след като е затворила иглата.
              2010 CRF 250 R

Коментар

Да колега и аз точно това се опитвам да намеря чрез вас някаква инструкция за карбуратора.Знам че ако се опитвам да се оправя сам може да оплескам нещата и затова сам тук за което ви благодаря
                0888 074 049

Коментар

И при мен се получи същия проблем два пъти!
                  Оказа се,че жилото на смукача не връща и при не спрян кран за бензина тече от някакъв преливник на карбуратора!
                  След почистване на жилото всичко се оправи
                  NO PAIN NO GAME!
                  Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
                  gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

смукача не е с жило а се дърпа директно от карбуратора
                    0888 074 049

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X