Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за свещ на Априлия Туарег 125 Rotax

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за свещ на Априлия Туарег 125 Rotax

Здравеите. Нкаде немога да менеря каталог в които да пише какво топлинно число трябва да е свеща на АПРИЛИА ТУАРЕГ 125 ротакс. Ако някои знае моля да сподели. Благодаря предварително

До: ВЪПРОС ЗА СВЕЩ НА АПРИЛИА ТУАРЕГ 125 РОТАКС

Здравей колега значи аз имам Априлиа РХ 125 ротакс и свеща е НГК Б10ЕГ а на денсо днес ходих да си зема тя еW31ES-ZU ако има нещо др. питай.
    Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
    Gas Gas EC 200

Коментар

имаш ли представа колко горе долу парички струва тая свещ

и дали свещите NIKEL са добри ? ? ? защото сега са с такава но мисля 4е топлинното и 4исло не отговаря

Коментар

От чешките свещи съм много доволен. И разправят че още нямало ментета. На всичките си коли съм с такива, но не знам дали имат за твоя мотор.

И са сравнително евтини.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

До: Въпрос за свещ на Априлия Туарег 125 Rotax

незнам не сам ползвал такива а и незнам какф е точния модел на тези свещи за моя мотор

Коментар

акои имаш някои каталог и там пише може да ми кажеш някои модел които е за априлиа 125 ротакс или само априлиа 125

Коментар

Това им е сайта: http://www.brisk.biz/

Можеш да им пратиш е-маил ако ги няма в каталога и да ги питаш.

Другия вариант е да питаш представителя за България, който внася моторите. Ако се намери някакъв код на по-известен производител, може да се "приравни" за различните други производители.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

10-ка не е добре за 125 кубика, принципно се слага 9-ка
                но зимата може и 8-ца че дори и лятото ако го караш на ендуро и по спънати трасета, ако ръчкаш яко тогава пак 9-ка

10-ки се слагат на 65-85 кубика

и друго, ако можеш не се дели от NGK може и Денсо, други марки не работят така добре на 2Т мотор
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                  и друго, ако можеш не се дели от NGK може и Денсо, други марки не работят така добре на 2Т мотор
                  Точно от тия двете е пълно с ментета, както и Бош. Иначе ако са оригинални са добри. Много внимавай от кой/къде ги купуваш. Това го споделям от личен опит.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Точно от тия двете е пълно с ментета, както и Бош. Иначе ако са оригинални са добри. Много внимавай от кой/къде ги купуваш. Това го споделям от личен опит.

ами пълно е няма спор, много неща в БГ са ментета, за жалост е така, но NGK си е просто задължително за свещ, всички нови спортни оффроуд мотори са комплетовани с NGK
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Отиваш в Мотобум и им казваш модела на мотора. За същата априлия дадох 5 или 7 лева за свещ НГК от там....
                      2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                      Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от vladko33 Преглед на мнение
                        Отиваш в Мотобум и им казваш модела на мотора. За същата априлия дадох 5 или 7 лева за свещ НГК от там....
                        не сам о софия и ас сам от Чепеларе и нямам възможност да отида до мото бум

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                          10-ка не е добре за 125 кубика, принципно се слага 9-ка
                          но зимата може и 8-ца че дори и лятото ако го караш на ендуро и по спънати трасета, ако ръчкаш яко тогава пак 9-ка

10-ки се слагат на 65-85 кубика

значи наи добре 9-ка ама кви са тия номера 9-ка , 10-ка, 8-ца тва топлинното число ли е ?

Коментар

Краси не съм съгласен с теб в мануала пише да е с десятка така,че...
                            И по каталози пак го дават да е 10 за ротакса
                            Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
                            Gas Gas EC 200

Коментар

Първоначално публикуван от lordcho Преглед на мнение
                              не сам о софия и ас сам от Чепеларе и нямам възможност да отида до мото бум
                              Тогава се разтърси из нета кой им е официалния вносител за България. Звънни и ги питай дали не могат да ти пратят с куриер, или по пощата.

За шампион например направо забрави. Това са гарантирано 99% ментета.

За топлинното число... вземи си и 9-ки и 10-ки и ги пробвай. То ще си покаже. При цена от около 8-12лв./бр мисля че не е голям проблем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X