Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki rmx 250

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Suzuki rmx 250

    Здравейте колеги наскоро си купих сузуки рмх 250 но моторчето има известни проблеми та искам да попитам къде мога да си търся части че до колкото чух трудно се намират благодаря ви предварително..

  • #2
    От: Suzuki rmx 250

    Звъниш или отиваш в най-близкият официален дилър на suzuki и поръчваш каквото ти трябва. Ако нямат налични, ще трябва до почакаш до около 3 - 4 седмици за доставката. Добре е предварително да си извадиш парт. номерата на частите които купуваш за да стане по-бързо поръчката. Това за оригинални части, за ам части - ебей или някой от многото онлайн магазини за части.

    П.С. И внимавай да не са те излъгали за годината на мотора и да поръчаш за друга разновидност!
    Life is good... on a dirt bike!

    Коментар


    • #3
      От: Suzuki rmx 250

      Мерси колега пуснах темата защото тук във велико търново няма никаде за този модел части а за годината се рових доста из интернет а и има някои сменяни части по мотора явно са втора употреба и пише годината на мотора и все пак благодаря ..

      Коментар


      • #4
        От: Suzuki rmx 250

        Звъниш тогава директно на официален дилър на suzuk в София и поръчваш. До последния път когато им звънях да поръчвам части за моя пенсионер(DR 250) си бяха доста точни и отзивчиви хора. Само малко послъгват със сроковете(дано вече не е така), че все обещават за другата седмица, а идват за 3-4 седмици, но това се преживява.
        Life is good... on a dirt bike!

        Коментар


        • #5
          От: Suzuki rmx 250

          колеги кажете по какъв начин мога да извадя магнета със скоба която се навива в магнета немога защото няма къде да я навия...

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X