Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Токове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Токове

Колеги търсих на много места в нета, питах и мнпго хора, които разбират от токове не никой не можа да ми даде 100%сигурен отговор за тва се обръщам към вас.Въпроса ми дали мотора ми(CZ350) ще има зареждане.Проблема е в това ,че зимата си взех мотора и го преправям като кросов и му изкормих цялата инсталация ,и когато я правих отново не ми се занимаваше да взимам други кабели да слагам буксите и др.щуретий и доста от кабелите съм ги свързвал.Дайте си мнението моля ви.

От: Токове

При така зададения въпрос лично аз няма как да имам мнение. Не мога да разбера въпроса.

Коментар

Може да има може и да няма!
      Зависи от това какво си рязал и какво си вързал.
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от bigman3 Преглед на мнение
        Проблема е в това ,че зимата си взех мотора и го преправям като кросов и му изкормих цялата инсталация ,и когато я правих отново не ми се занимаваше да взимам други кабели да слагам буксите и др.щуретий и доста от кабелите съм ги свързвал.Дайте си мнението моля ви.
        Как мислиш, дали ще можем да познаем какви щуретии си правил????
        сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
        dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Добре искам само да знам дали мотора ще има зареждане или не .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X