Обява

Свий
Няма добавени обяви.

honda cr 250 трудно пали

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• honda cr 250 трудно пали

здр. и честита 2016 г.
    та имам следния проблем,имам проблем с паленето докато беше топло палеше лесно,но като застудя няма палене .вадя свеща цялата в бензин.слагам нова пак същата работа,пуснах малко повече въздух от карбуратора пак е така.отначаяло като застудя започна да испатква през ауспуха 1 2 пъти и пали
    ама сега вече неще само цапа свеща.и забелязах че взема да погорява доста имам авер с ямаха 250 гори почти 2 пъти по малко от моя.
    МОЛЯ ЗА СЪВЕТИ

От: honda cr 250 трудно пали

Предварение, това е проблема и като казваш, че имаш познат на който мотора му харчи двойно по-малко от твоя............, мисля, че предварението ти е повече от колкото трябва, сигурен съм, че твоят мотоциклет е вървял повече от другия, нали ? Но в случая е кофти, че си пипал карбуратора...........

Коментар

днес отворих карборатора и видях че едната клапа е счупена а другата стои отворена.дано това да ми е бил проблема с паленето
      а горенето дали ще се оправи

Коментар

Може да провериш отдушниците на карбуратора дали няма запушен.
        0888 074 049

Коментар

Е нямa сменях жигльори сменях клaпи aмa сложих лaмaринени отрязох ги от еднa шпaтолa и стaнaхa идеaлни aмa пaк нищо,новa свещ нов филтър и пaк непaли.пaлиии aмa голямо ритaне и много бензин хвърля

Коментар

Кaрбурaторa го почистих пробвaх с по мaлки жигльор зa бензинa и пaк нищо пaк хвърля бензин
            Отворих въздухa повече и пaк нощо ПОМОГНЕТЕ МИ искaм AКЪЛ

Коментар

Нямa опрaвия с този мотор.кaкто кaзaх еднaтa клaпa беше счупенa и ненaмрих никъде дa се продaвaт дaже и в хондa ги нямa,зaтовa ги нaпрaвих лaмaринени отрязох от еднa шпaтолa и зaспaхa.
              Смених жигльорa нa бензинa с по мaлък изчистих кaрбурторa,новa свещ нов филтър ,ритъм мaнивелaтa и пaк ми цaпa свещa с бензин и мн трудно пaли дaже бих кaAл че и непaли ,пробвaх с въздухa рaзвивaх зaвивх е нямa ПОМОГНЕТЕ ДAИТЕAКЪЛ

Коментар

Смених ясичко и пaк непaли

Коментар

Смених клaпите с метaлни,ритaм непaли и цaпa свещa,нови жигльори с по мaлaк бензин,новa свещ.нов филтър ,непaли.цaпa свещa,aбе пaли aмa много зор,пускaм въздух повече неще и неще ПОМОГНЕТЕ

Коментар

Re: От: honda cr 250 трудно пали

Първоначално публикуван от jerox Преглед на мнение
                    Е нямa сменях жигльори сменях клaпи aмa сложих лaмaринени отрязох ги от еднa шпaтолa и стaнaхa идеaлни aмa пaк нищо

Какво им е идеалното?
                    С тия клапи няма как да запали.

Коментар

Клапите по-добре ги направи от фибростъкло /сега с тия металните вероятно вакума от двигателя едва ги отлепя/, жигльорите не ги пипай, щом с тях е палило, винтовете на карбуратора си ги върни както са били когато е палил, положението на иглата също, ако си го барал. Пробвай след това да го запалиш на топло.

Коментар

клапите са меки като ритна чувам как шляпат ама добре ще пробвам както каззахте,и от каде да го намеря туи топлотовреме да си го взема в къщи в стаята да го е.а

Коментар

в събота щше видя да не смукача да се е прецакал нещо да пуска мн бензин ще се помъча да го изолирам и пка ще пробвам и пак ако нестава нз
                          продават едни заместители карбонови листове за клапи да си вземали да пробвам листчето струва 40лв
                          а това фибро стъкло нз каде да го намеря ще пиша на чичо гугал каде мога намеря във варна
                          благодаря ви колеги ще пиша резултати

Коментар

Re: honda cr 250 трудно пали

Щом си във Варна го карай при Марто и Зъба(Zm Performance), те ще го оправят.

Коментар

както казах днес ще го мъча. ипак непали сменях други клапи правех по мекички и пак нищо.реших да пръсна малко бензин в свеща и тои зема че запали,
                              съответно от толкова базикане съм успял да му намаля горивито толкова много че да не пали.пооправих го да се цепи на място ама после пак непали.пали само като му пръсна бенз тогава. и си мисля че поплавака не съм му наместил както трябва,а и другото видях че травата към филтара е зацапана с бенз може ли клапите да са много твърди и затова да прави така се едно връща горивото

ВАШЕ МНЕНИЕ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X