Обява

Свий
Няма добавени обяви.

honda cr125r

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• honda cr125r

Здравей те бихтели ми споделили дали е нормално това което се случва с моя мотор ,когато обикаляме из горите и да кажем трябва да се изкачва някаква отсечка,и съм на високи обороти няма проблеми,но паднатли оборотите едвам едвам я изкачва,а ако спра по наклона не може да продължа нагоре,покрай мен един колега се справя и той с Cr125 дори имаме разлика в годините на моторите неговия е 97 моя 2002 а съм с чисто ново бутало,иначе на прав участък е резачка но от ниски обороти по нагорнище в гората направо не може.
    Моля за коментари

От: honda cr125r

Трябва повече работа със съединителя и скоростите за да не падат оборотите.
    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Според мен е нормално,все пак е 2-тактов мотор и то крос иска си обороти.Провери си клапата.
      KAWASAKI KLR 250-->HONDA XR 250-->KTM EXC 250 2T-->KAWASAKI KDX 200R
      НЯМА ЛОШИ МАРКИ, ИМА ЛОШИ СТОПАНИ!!!

Коментар

Първоначално публикуван от when Преглед на мнение
        Здравей те бихтели ми споделили дали е нормално това което се случва с моя мотор ,когато обикаляме из горите и да кажем трябва да се изкачва някаква отсечка,и съм на високи обороти няма проблеми,но паднатли оборотите едвам едвам я изкачва,а ако спра по наклона не може да продължа нагоре,покрай мен един колега се справя и той с Cr125 дори имаме разлика в годините на моторите неговия е 97 моя 2002 а съм с чисто ново бутало,иначе на прав участък е резачка но от ниски обороти по нагорнище в гората направо не може.
        Моля за коментари
        Kросов мотор да го ползваш за Ендуро не става,от там ти е проблема.

Коментар

Значи със съединителя като се опитвах да продължа,накрая ми отиде съединителя и пак много трудно.
          Не знам дали точно това е проблема Крос за Ендуро ,но мисля ,че поне трябва да може да изкачвам нагорнищата от място а не да не може да потегля.
          А за клапата ще проверя.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
            Kросов мотор да го ползваш за Ендуро не става,от там ти е проблема.
            Много си сигурен обаче.
            0888 074 049

Коментар

Веднага да направим проба.Утре или вдругиден става ли,лека пътека,между Карлово и Сопот.

Коментар

Веднага да направим проба.Утре или вдругиден става ли,лека пътека,между Карлово и Сопот.
                Пробвано многократно,повече отколкото можеш да си представиш,без твое присъствие а и не е задължително да си там.
                0888 074 049

Коментар

Първоначално публикуван от Наско Петков Преглед на мнение
                  Пробвано многократно,повече отколкото можеш да си представиш,без твое присъствие а и не е задължително да си там.
                  Дай доказателство.Само на приказки не става.

Коментар

Наскооо,какво става,да няма нещо проблем в уиндолса.

Коментар

Наскооо,какво става,да няма нещо проблем в уиндолса.
                      Г-н модератор не цапайте на хората темата,имам си телефон може да ме намерите по всяко време.
                      0888 074 049

Коментар

Първоначално публикуван от Наско Петков Преглед на мнение
                        Г-н модератор не цапайте на хората темата,имам си телефон може да ме намерите по всяко време.
                        Такива теми ги обичам много,и лекинко ги изпръсквам.Ами тогава да отиваме да караме,свободен съм след 16ч.

Коментар

мотористи дайте ми един отговор,от какво може да ми се зацапва свеща,при наличието,че карам с 25г.на литър.Първия иридиум изкара 3ч на gnk сега този изкара повече,ама и тази свещ отиде поне беше на densi и двете свещи ми са скъпи,моля за коментари

Коментар

Наско ето ти доказателството че кросов мотор за Ендуро не става,ха сега отговори на човека защо така му избиват свещите.

Коментар

Първоначално публикуван от when Преглед на мнение
                              мотористи дайте ми един отговор,от какво може да ми се зацапва свеща,при наличието,че карам с 25г.на литър.Първия иридиум изкара 3ч на gnk сега този изкара повече,ама и тази свещ отиде поне беше на densi и двете свещи ми са скъпи,моля за коментари
                              Аз мисля че ти е повреден андронния колайдер.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X