Здравейте имам проблем със предната спирачка на споменатият в заглавието мотор.Проблемът се състои в това че спирачката е много мека и следователно не хваща добре.Купих ремонтен комплект за помпата ,почистих апарата смених течността но проблемът остана.Възможно ли да е от маркуча той също е нов но не е от тези с металния корпус а е гумен? Моторът 1998-1999 година ако това има значение.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Honda CR250
Свий
X
-
От: Honda CR250
Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеХайде моля,ср-ите в раздел мотокрос.
Аз пък мисля, че проблема е, че си пуснал темата тук и дразниш Христо. Не може да е друга причината. Според мен също е възможно да е от маркуча. Но все пак си провери и буталата на спирачния апарат дали се движат лесно.
Коментар
-
От: Honda CR250
Има си цял раздел мотокрос бе човек,там за мляко и биберони ли ще пишем,ама хайде стига глупости,не искам в любимия ми раздел Ендуро всяка вечер да виждам глупави теми на разни тарикати които излизат с номера,ама там никой не ми отговаря,е как да му отговорят като мотора става единствено за скрап.Първоначално публикуван от bascho Преглед на мнениеАз пък мисля, че проблема е, че си пуснал темата тук и дразниш Христо. Не може да е друга причината. Според мен също е възможно да е от маркуча. Но все пак си провери и буталата на спирачния апарат дали се движат лесно.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар