Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Yamaha DT 125 и комутатора

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Yamaha DT 125 и комутатора

Здравейте,
    мотора го взех преди време със сменен комутатор от Фиат. Човека го е сменил понеже е изгоряла бобината за запалването в магнета ,а този комутатор на Фият може да се захранва от акомулаторът. Немога да пренавия бобината защото в момента липсва. В момента мотора върви ,но пробива буталото често защото кривата на предварението не е като тази за моя мотор.
    Някъде могат ли да ми направят оригиналния комутатор да работи на постоянен ток от акомулатора ?

До: Проблем с Yamaha DT125 и комутатора

Званни на 0888407143 казва се Боби.Ако не може да ти помогне поне ще ти даде съвет.

Коментар

Най-евтино и качествено излиза приспособяване на запалване от скутер YAMAHA JOG/3KJ.Правил съм на доста моторетки пасва идеално,а пък цена на всичко няма да излезе повече от 150лв..Ако решиш да го монтираш и ти трябват подробности мога да кажа това онова.
      MX "KRT".....MX KRECUL RACING TEAM....

Коментар

Аз може и да имам оригинална електроника ,но трабва да видя твоята .
        не казвай всичко но знай какво казваш

Коментар

Здравейте,
          ето снимка на оригиналната електроника
          Прикачени файлове

Коментар

Сори пич за ямаха 2т имам само тези
            Прикачени файлове
            не казвай всичко но знай какво казваш

Коментар

За да работи на 12V трябва да имаш и датчик от същата електроника.
              Ако все още не си си решил проблема, мисля че мога да ти помогна, но ще трябва да се види мястото на стария ти датчик.

Коментар

Дадох мотора на един човек да види какво може да направи и той каза ,че го е направил но още несъм го пробвал за да разбера дали наистина е оправен. Като цяло комутатора го е сменил с негова самоделка. Мисля ,че човека който го прави се казва Боби и е от София но несъм сигурен защото мой познат върти нещата ,а не аз.

Коментар

момчета може ли да кажете колко струва тоя комутатор защото и аз маи имам проблем с него моторат ми пали само на бутане а на стартер не иска само варти искра няма моторат е yamaha tdr 125 r
                  жена,кола и мотор колкото повече ги ръчкаш толкова по хубаво им става :wink:

Коментар

Първоначално публикуван от lud__Zaek Преглед на мнение
                    момчета може ли да кажете колко струва тоя комутатор защото и аз маи имам проблем с него моторат ми пали само на бутане а на стартер не иска само варти искра няма моторат е yamaha tdr 125 r
                    Секонд хенд ще свърши ли работа.
                    Дай снимка на твоя- поне на мен са ми познати два модела.
                    [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

моят е същият като на втората снимка показани от mishelmoto
                      Прикачени файлове
                      жена,кола и мотор колкото повече ги ръчкаш толкова по хубаво им става :wink:

Коментар

Здравеите
                        имам yamaha dt 125 88г стопява ми свеща и пробива буталото вече доста пъти а комутаторът ми е различен от тези на снимките в магазина ми казаха цена-600 лв от каде мога да намеря оригиналният комутатор втора ръка , а това е моят
                        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от georgiPV Преглед на мнение
                          Здравеите
                          имам yamaha dt 125 88г стопява ми свеща и пробива буталото вече доста пъти а комутаторът ми е различен от тези на снимките в магазина ми казаха цена-600 лв от каде мога да намеря оригиналният комутатор втора ръка , а това е моят
                          Напиши с каква свещ го караш. Бъди по-конкретен.
                          Може проблемът да е от самата нея

Коментар

Аз не че съм голям спец по скутерите ама тоя чарк на снимката мисля че е от Ямаха 3KJ - скутерче.
                            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

От: Проблем с Yamaha DT 125 и комутатора

На японските мотори често съвпадат частите .... няма значение дали мотора е ендуро или скутер.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X