Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цилиндър honda CRE 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Цилиндър honda CRE 125

Здравейте харесах си цилиндър от ebay на добри пари според вас добър ли е този цилиндър? Натиснете снимката за да я уголемите

Име:$_57.jpg
Прегледи:1
Размер:73.7 КБ
ID:6079802 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:52.jpg
Размер:124.3 КБ
ID:6079803Натиснете снимката за да я уголемите

Име:$_5.jpg
Размер:109.9 КБ
ID:6079804

От: Цилиндър honda cr 125

Ехеей,нашто момче,не мога вече да ви насмогна с писането,вземи си премести темата в правилния раздел Мотокрос,благодаря предварително.

Коментар

Можеше поне да ми помогнеш

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
        Ехеей,нашто момче,не мога вече да ви насмогна с писането,вземи си премести темата в правилния раздел Мотокрос,благодаря предварително.

Само не знам какъв ти е проблема . Уважавам и харесвам темите ти за разходките обаче хайде спри да спамиш всяка тема тук. Какво е значението дали е кросов, ендуро, пистов или прочите. Раздела те ТЕХНИЧЕСКИ ДИСКУСИИ . Хайде пробвай да публикуваш тема в раздел :

и да видим къде ще те препрати, Ако можеш да помогнеш на някой го направи ако ли не не подай молба за работа в сайта и ако получиш права затваряй този раздел за да не те дразним.

Коментар

Първоначално публикуван от bascho Преглед на мнение
          Само не знам какъв ти е проблема . Уважавам и харесвам темите ти за разходките обаче хайде спри да спамиш всяка тема тук. Какво е значението дали е кросов, ендуро, пистов или прочите. Раздела те ТЕХНИЧЕСКИ ДИСКУСИИ . Хайде пробвай да публикуваш тема в раздел :

и да видим къде ще те препрати, Ако можеш да помогнеш на някой го направи ако ли не не подай молба за работа в сайта и ако получиш права затваряй този раздел за да не те дразним.
          Ето ти един пример как трябва да бъде раздел Ендуро,гледай,няма кросови мотори няма скутери и разни други простотии,подредено нагласено отвсякъде,да ти прави кеф да гледаш,не може ли и тук да е така.Между другото в тази тема колегата каза че става въпрос за цре което си е ендуро и няма никакъв проблем.
          http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=335

Коментар

Извинявам се не се изразих правилно моя мотор е honda cre 125 2004 но съм му махнал стопа и фара не требваше да пиша CR но то няма разлика в двигателите Моля Помогнете за цилиндъра.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
              Ето ти един пример как трябва да бъде раздел Ендуро,гледай,няма кросови мотори няма скутери и разни други простотии,подредено нагласено отвсякъде,да ти прави кеф да гледаш,не може ли и тук да е така.Между другото в тази тема колегата каза че става въпрос за цре което си е ендуро и няма никакъв проблем.
              http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=335
              Дадох просто пример , че няма как темата да е в раздел мотокрос , защото от там форума прехвърля тук. Лично аз не виждам проблем в раздвл технически дискусии, както са реазделени сега на 2Т и 4Т вътре да се пише за всяка машина от тези класове. А вече всеки да чете и да помага в темите , които са му интересни и има с какво да помогне. В никакъв случай не съм искал да се заяждам , но наистина е неприятно във всяка тема да четем , че не е на правилното място, а то май ще се ожаже че структурата на форума е такава , че темите са си баш на място .

Коментар

Днес е 14-ти - наблягайте на секс и други вкусотии , не на кавги и разправии .

Коментар

Първоначално публикуван от bascho Преглед на мнение
                  Дадох просто пример , че няма как темата да е в раздел мотокрос , защото от там форума прехвърля тук. Лично аз не виждам проблем в раздвл технически дискусии, както са реазделени сега на 2Т и 4Т вътре да се пише за всяка машина от тези класове. А вече всеки да чете и да помага в темите , които са му интересни и има с какво да помогне. В никакъв случай не съм искал да се заяждам , но наистина е неприятно във всяка тема да четем , че не е на правилното място, а то май ще се ожаже че структурата на форума е такава , че темите са си баш на място .
                  Колега, да не си помисли, че Живота е модератор та се впрягаш толкова. Остави го да лае по децата, да може да трупа мнения и репутация ))
                  0888 074 049

Коментар

Цилиндъра го поръчах дано да бъде хубав

Коментар

Здравейте днес ми дойде цилиндъра обаче има пукнатина при изпусквателния отвор. Може ли да се кара така или трябва ново покритие ???

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0001.jpg
Размер:42.4 КБ
ID:5650496

Коментар

Според мен ще кара още. Отнеси го в някоя шлайф база да му направят нов хонинг и да го замерят, за да знаеш какво бутало да си купиш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X