Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Цилиндър honda CRE 125
Свий
X
-
От: Цилиндър honda cr 125
Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеЕхеей,нашто момче,не мога вече да ви насмогна с писането,вземи си премести темата в правилния раздел Мотокрос,благодаря предварително.
Само не знам какъв ти е проблема . Уважавам и харесвам темите ти за разходките обаче хайде спри да спамиш всяка тема тук. Какво е значението дали е кросов, ендуро, пистов или прочите. Раздела те ТЕХНИЧЕСКИ ДИСКУСИИ . Хайде пробвай да публикуваш тема в раздел :- Форум
- Основни форуми
- Мотоциклети
- Мотокрос и Суперкрос
- Техника и поддръжка
и да видим къде ще те препрати, Ако можеш да помогнеш на някой го направи ако ли не не подай молба за работа в сайта и ако получиш права затваряй този раздел за да не те дразним.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bascho Преглед на мнениеСамо не знам какъв ти е проблема . Уважавам и харесвам темите ти за разходките обаче хайде спри да спамиш всяка тема тук. Какво е значението дали е кросов, ендуро, пистов или прочите. Раздела те ТЕХНИЧЕСКИ ДИСКУСИИ . Хайде пробвай да публикуваш тема в раздел :- Форум
- Основни форуми
- Мотоциклети
- Мотокрос и Суперкрос
- Техника и поддръжка
и да видим къде ще те препрати, Ако можеш да помогнеш на някой го направи ако ли не не подай молба за работа в сайта и ако получиш права затваряй този раздел за да не те дразним.
http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=335
Коментар
-
Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеЕто ти един пример как трябва да бъде раздел Ендуро,гледай,няма кросови мотори няма скутери и разни други простотии,подредено нагласено отвсякъде,да ти прави кеф да гледаш,не може ли и тук да е така.Между другото в тази тема колегата каза че става въпрос за цре което си е ендуро и няма никакъв проблем.
http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=335
Коментар
-
Първоначално публикуван от bascho Преглед на мнениеДадох просто пример , че няма как темата да е в раздел мотокрос , защото от там форума прехвърля тук. Лично аз не виждам проблем в раздвл технически дискусии, както са реазделени сега на 2Т и 4Т вътре да се пише за всяка машина от тези класове. А вече всеки да чете и да помага в темите , които са му интересни и има с какво да помогне. В никакъв случай не съм искал да се заяждам , но наистина е неприятно във всяка тема да четем , че не е на правилното място, а то май ще се ожаже че структурата на форума е такава , че темите са си баш на място .))
0888 074 049
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар