Колеги едно питане, карбуратора е PWK FK0261 демек за КТМ 300 ЕХС по каталог го дават с 1.Majn jet - 115(162, 165) / 2. Idiling Jet - 35 / 3. Starting jet - 50(85) / 4. Jet needle - N84K... моя в момента е с 1. 185 / 2. 40 / 3. 50 / 4. N8RJ 3 from top.... и нещо ми се струва че похапва здраво гориво. По богат ли е в момента или е манджа с грозде? Или беднее с тази игла, щото я дават по бедна нея но пък с тоя 185 си е богато...идеи дали така да го оставям, не грее принципно което съдя по това че цяла събота го врях по дерета и на 1-2 скорост но не повърна антифризче
Аааа свеща е 6-ца от възможни 6,7 или 8.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за карбуратор на 300 ехс
Свий
X
-
От: Въпрос за карбуратор на 300 ехс
Бижо , в тези условия и температури , цвайката си харчи , за сега по-добре не го пипай , защото като се подкара сериозно , може да обеднее. На цвайката и трябва сериозно каране за да се разбере как е сместа , по добре да е леко богата. Трябва да го пробвам и да му чуя звука , и ще ти кажа.
В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
-
Здравей колега моето мнение е, че можеш да обедниш малко мотора с препоръчаните жигльори. Аз съм с по-старо exc300 (2001) карб. PWK38AG карам с 37/162 ако не бъркам и доста бедна игла NOZ H, върви добре,разхода на гориво не е висок,и цвета на свеща е кафяв.И все пак бъди внимателен защото много бедна смес може да счупи мотора.
Коментар
-
С тази игла губиш ниските.Първоначално публикуван от БИЖО БИЖЕВ Преглед на мнениеОт седмица съм с 172/35 и чакам игла N84K като всичко това е по каталог, е малко по голям е жигльора, дават го 165 аз сложих 172 така че няма да е много беден. Лошото е че времето не позволява тестове за да видя какъв е разхода..
Казах ти N8RG
Щом върви трябва да гори.Пък ако не искаш да гори дръж го в гаража
МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ
0888984256
Коментар
-
Пачароз нарочно не поръчах таква щото си помислих че е шибана иглата и ще е гадно за каране, че нали сте в Хоби тая година и си викам че гледате да разчиствате предварително да не ви се пречкаме и затапваме

.
За горенете най ме притеснява дали ще стигне до контролата с тубата
само това ми е зора, сега ще го видя в Кърджали как ще е.
П>С Ще взема и една да тествам
Който оцелее ще закусва!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар