Здравейте.Мисля да сменям буталото на моя cr 250 1991 година.Въпросът ми е : Заслужава ли си вместо обикновено бутало да му сложа ковано ? И също така искам да попитам кованите бутала по - тежки ли са ? Идеята ми е че ако сложа кованото,няма да има такава вероятност да се счупи и като усещам че компресията намалява да му купувам само сегменти.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за бутало.Honda cr 250
Свий
X
-
От: Въпрос за бутало.Honda cr 250
Последния път сложих Wossner, мисля, че е ковано. Определено е по-тежко с 20-30 грама. Доста по-здраво изглежда, карах го 1 година непрестанно и скоро го свалях, за да видя как е и се оказа, че буталото не е мръднало, обаче чугунения ми цилиндър е станал на елипса. Така че ако си с никасил слагай ковано, ако си с чугун няма голямо значение според мен.
-
От: Въпрос за бутало.Honda cr 250
Ами не съм усетил някаква огромна разлика с Wossner-a, старото беше Prox. Огромна разлика имаше само във формата на буталото, новото беше с плоско чело и доста по-високо, а старото беше обло и по-ниско и се ноложи да сложа доста дебела гарнитура под цилиндъра, за да докатам 1.7мм м/у буталото и главата в гмт.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар