Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Априлия Туарег 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Априлия Туарег 125

Здравейте колеги ще ви бъда благодарен ако помогнете. Така преди 2 години купих въпросната Априлия Туарег със Ротакс 127 двигател с проблем неможе да се изфорсира над 6 хил оборота. Казаха ми че е от бобината сменихме я и започна повече да се изфорсирва но с едно прекъсване има мощност но не е както трябва струва ми се че като включа фаровете върви повече какъв може да е проблема ?

От: Проблем с Априлия Туарег 125

Забелязах също че точно преди да ми свърши бензина мотора се отпушва да върви ?

Коментар

Карбуратор, износен двигател ?

Коментар

И на празен ход ли не може да се изфорсира?Възможно е да е запушен карбуратора, може да имаш проблем в електрониката, а другото за което се сещам е провери клапата дали работи ако не отваря няма да се форсира.
        Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998

Коментар

Двигателя е след пълен основен ремонт и аз си мислех че е от бутало но не е . Смених бобината защото ми казаха че моята е сменяна и се осети с 2 хил оборота разлика но пак прекъсва. Обаче ми свърши бензина и точно преди да свърши мотора излетя изфорсира си се както трябва и завървя просто и после огасна .

Коментар

Виж свещта и по скоро цвета пък чак тогава ще гадаем.

Коментар

Щом като при липса на гориво се оправя......значи богата гориво-въздушна смес. Изпери си въздушния филтър,изчисти си карбуратора ,и го регулирай както трябва. Болта за сместа на 1,5-2,5 оборота развит. Ако не можеш сам иди при някой дето разбира....
              Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

При положение , че когато ти свършва бензина го прави това нещо значи , тогава работата клони към това което е казал Георги , имах същия мотор преди година и половина и когато свършваше бензина ми правеше по същия начин, но с форсирането нямах проблеми , пълнеше ги

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X