Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с веригата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с веригата

Здравейте, надявам се да съм в точния раздел. Карам мотор Motorhispania 50cc Enduro водят ги Derbi senda ако не се лъжа. Днес както карах и веригата не ми беше опъната хубаво и падна. Тук идва проблемът, че падайки се намота на предния зъбак и като я отмотах видях, че веригата е напукала капака над скоростния лост, това се притеснявам да не се отвори някой проблем. Утре ако успея ще снимам и ще покажа. Двигатела е Minareli AM6

От: Проблем с веригата

Моторхиспания и Дерби Сенда нямат нищо общо , това просто за информация .Ако веригата е напукала капака на звездата както предполагам можеш просто да го залепиш колкото да не се пълни с вода .Там няма масло но пък има тоци и стартер и водата ще е проблем
    Uaz 469 2.4 D MB
    KTM 600 ROTAX
    Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
    Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9

Коментар

Ясно, но как мога да изолирам пукнатината?

Коментар

Ако е капака, на магнета не ти е толкова сериозен проблема, да не става въпрос за картерите?Иначе можеш да лепиш с течен метал на, POXIPOL, BISON или нещо такова, лепил съм капака от страната на съединителя и няма проблем.
        Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998

Коментар

Левия капак е пукнат. И то е пукнато гадно защото е точно между капака и двигателя.

Коментар

А за заварка мислил ли си ? Защо не го закараш на майстор да ти го завари с алуминиев електрод ?

Коментар

Ако е алуминий ще се класира със заварка но ако е някоя магнезиева гняс няма шанс.
              Виж какъв ти е материала, ако не подлежи на заварка си вземи хубава епоксидна смола, зачисти хубаво до метален блясък и лепи, пък каквото стане...

Коментар

Re: Проблем с веригата

Сложи една снимка да видим.
                А пукнатината с бургийка примерно 2мм й направи по 1 дупка в двата края да не време да се уголеми..

Коментар

+1 за смола! Взимаш си един ремонтен кит за 7.50 и си готов. То върви епоксидна смола + стъкломат , зачистваш хубаво и редиш става здраво и не пропуска. Лепил съм дори бензинов резервоар със смола - не е мръднал вече над година време !!! Действай смело !
                  Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X