Здравейте, надявам се да съм в точния раздел. Карам мотор Motorhispania 50cc Enduro водят ги Derbi senda ако не се лъжа. Днес както карах и веригата не ми беше опъната хубаво и падна. Тук идва проблемът, че падайки се намота на предния зъбак и като я отмотах видях, че веригата е напукала капака над скоростния лост, това се притеснявам да не се отвори някой проблем. Утре ако успея ще снимам и ще покажа. Двигатела е Minareli AM6
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с веригата
Свий
X
-
От: Проблем с веригата
Моторхиспания и Дерби Сенда нямат нищо общо , това просто за информация .Ако веригата е напукала капака на звездата както предполагам можеш просто да го залепиш колкото да не се пълни с вода .Там няма масло но пък има тоци и стартер и водата ще е проблемUaz 469 2.4 D MB
KTM 600 ROTAX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9
-
Ако е капака, на магнета не ти е толкова сериозен проблема, да не става въпрос за картерите?Иначе можеш да лепиш с течен метал на, POXIPOL, BISON или нещо такова, лепил съм капака от страната на съединителя и няма проблем.Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998
Коментар
-
Ако е алуминий ще се класира със заварка но ако е някоя магнезиева гняс няма шанс.
Виж какъв ти е материала, ако не подлежи на заварка си вземи хубава епоксидна смола, зачисти хубаво до метален блясък и лепи, пък каквото стане...
Коментар
-
+1 за смола! Взимаш си един ремонтен кит за 7.50 и си готов. То върви епоксидна смола + стъкломат , зачистваш хубаво и редиш става здраво и не пропуска. Лепил съм дори бензинов резервоар със смола - не е мръднал вече над година време !!! Действай смело !Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар