Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Измих симсонката и не иска да пали.Simson S51 ENDURO

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Измих симсонката и не иска да пали.Simson S51 ENDURO

Марио,проблема ти е сериозен.На мен ако не ми палеше симсонката ,а навън гората се раззеленяваше със всяка изминала секунда щях да обърна района/не пишеш от къде си/и да намеря най-читавия човек на когото да го оставя да го ремонтира.Сега сериозно по темата ти;доста си прекалил със плакненето на двуколесното си.120 лева за ремонт.....поинтересувай се повече къде може да е проблема ти.Пиши и тук до къде си я докарал,защото както виждам си събудил интереса в доста от колегите,а и те са също грамотни и повечето разбират от...........симсонки.
    Последно редактирано от evelin d; 27-03-14, 12:02. Причина: дописване

Коментар

Първоначално публикуван от evelin d Преглед на мнение
      Марио,проблема ти е сериозен.На мен ако не ми палеше симсонката ,а навън гората се раззеленяваше със всяка изминала секунда щях да обърна района/не пишеш от къде си/и да намеря най-читавия човек на когото да го оставя да го ремонтира.Сега сериозно по темата ти;доста си прекалил със плакненето на двуколесното си.120 лева за ремонт.....поинтересувай се повече къде може да е проблема ти.Пиши и тук до къде си я докарал,защото както виждам си събудил интереса в доста от колегите,а и те са също грамотни и повечето разбират от...........симсонки.
      Абе кой разбира и кой не, това е друга тема, ама колегата поне симсонка си има, макар и за момента не работеща За момче на 14 години това си е сериозен проблем, особено когато зависиш от бюджет на родителите
      SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Разгледай този сайт - http://www.motorbike-bg.com/products.php?id=167&page=0

Коментар

Бате Миро,от октомври не съм се качвал на мотор.И моето положение не е розово-кара ми се мам.....а му.До нас комшията има една симсонка,а той пие мастика.Май ще купувам една половинка и ще му вкарам оферта за едно кръгче скоро време.Ако ли не ,пускай ми по куриер твоя мотор.До морето за моя сметка.Ще го гледам като писано яйце-ти тази пролет освен бебешка количка не знам дали ще имаш време да управляваш друго превозно средство.Поздрави вкъщи.

Коментар

Вече приключих със симсонката.Онзи ден наще ме изненадаха и ми казаха да търся мотор 125 кубика та да може бащами да си ходи в гората с него за леки разходки и така в неделя ще ходя с тях в с.Бързия (аз съм от монтана) да гледаме този мотор http://prodavalnik.com/yamaha-dt-i38937575 моля ви се дайте мнения за него колко харчи лесно ли се намират части и тем подобни

Коментар

Щом не можете да се оправите със Симсона, не ми се мисли какво ще стане при проблем с тази моторетка.
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Я кажи по-добре продавате ли симсона?

Коментар

Първоначално публикуван от evelin d Преглед на мнение
                  Бате Миро,от октомври не съм се качвал на мотор.И моето положение не е розово-кара ми се мам.....а му.До нас комшията има една симсонка,а той пие мастика.Май ще купувам една половинка и ще му вкарам оферта за едно кръгче скоро време.Ако ли не ,пускай ми по куриер твоя мотор.До морето за моя сметка.Ще го гледам като писано яйце-ти тази пролет освен бебешка количка не знам дали ще имаш време да управляваш друго превозно средство.Поздрави вкъщи.
                  Ма нямаш проблеми бе!За 15 лева лончето винаги можеш да ми се обадиш!
                  HONDA DOMINATOR 650
                  ОРЕЛ ASTRA
                  РСПБЗН-Приморско

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X