Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КОЛКО МЛ. МАСЛО ДА СЛАГАМ НА 1л БЕНЗИН ? :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• КОЛКО МЛ. МАСЛО ДА СЛАГАМ НА 1л БЕНЗИН ? :)

Здравейте,скоро си взех SUZUKI RMX 250 и искам да попитам колко мл масло да слагам в 1 литър бензин имах KDX 125 и го карах с 25мл. на литър карам с MOTOREX CROSS POWER 2T

От: КОЛКО МЛ. МАСЛО ДА СЛАГАМ НА 1л БЕНЗИН ?

Първоначално публикуван от dimitarche Преглед на мнение
    Здравейте,скоро си взех SUZUKI RMX 250 и искам да попитам колко мл масло да слагам в 1 литър бензин имах KDX 125 и го карах с 25мл. на литър карам с MOTOREX CROSS POWER 2T
    Слагай му пак толкова,защо се чудиш.Макар,че на моторекса на тубата пише 1:100 ама аз не бих пробвал.Слагай по 25мл и няма да има проблем.
    0888 074 049

Коментар

Зависи къде и как го караш. Ако го пържиш на писта и постоянно си на "прекъсвач" тогава 25 са добре.
      Ако караш горско според мен слагай около 20. Още повече караш с хубаво масло и си маже добре.
      Ако караш с много масло в бенза ще трябва по-често да чистиш клапи и резонатора от наслагвания (не че 25 са много, говоря по принцип).
      Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Мерси!

Коментар

Извинете че спамя в темата на момчето(ако има проблем моля да ми изтриете коментара) Но колегата по-горе спомена да се чистят клапи и резонатор. Можете ли да ми кажете как точно се чистят понеже се чудя пък и на момчето може да му е от полза ако ни обясните. Благодаря предварително ( колега който си направил темата ако ти е проблем коментарът ми, моля изтрийте го)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X