Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стартер за Apriliq tuareg

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стартер за Apriliq tuareg

моля ви кажете от каде мога да си купя стартер за априлия туарег 1990 и колко мангизи 6те струва???

До: apriliq tuareg

а може ли да му се сложи манивела ???и ако може от каде мога да намера такава??

Коментар

Първоначално публикуван от alexdodev Преглед на мнение
      моля ви кажете от каде мога да си купя стартер за априлия туарег 1990 и колко мангизи 6те струва???
      а може ли да и се сложи манивела на априлията ???? и ако може кажете от каде да си я намера благодаря ви предварително

Коментар

Защо пък ти е притрябвал цял стартер? Данеби твоя да липсва? Поясни какъв точно е двигателя на този Туарег. Предполагам става въпрос за ротакс 123. Провери от лявата страна за отвори, позволяващи монтиране на манивела- ако има такива, търси механизма. Трудно се намират части за този двигател, да знаеш !!!
        2015 KTM EXC 450 six days Argentina
        Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Стартера е един електромотор ако не работи самия мотор значи или е изгорял или е залепил графитните четки. Но преди да правиш заключения провери дали мотора ще работи като го свалиш и го влючиш към акомулатор(със съответния волтаж). За да не се окаже, че си търсил нов стартер а проблема ти е в някоя от жиците за захранването му.
          KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

мерси много голеги

Коментар

Ас имам такава априлиа и си има манивела оригинално. Така че и ти тряа да имаш такава манивела а ако нямаш манивела поне отвор трябва да имаш със сигурност.

Коментар

Аз мисля че имам такьв стартер .Твоя двигател Ротакс 123ли е .Има ли прозорче за маслото в двигателя или няма,защото на двата модела са разлизни .
                не казвай всичко но знай какво казваш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X