Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на бутало

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на бутало

Здравейте колеги!Дойде време за стягането за новия сезон и отворих двигателя на мотора ми-Хускварна ВРЕ 125цц.Тези дни ще занеса цилиндъра да го измерят и да проверя износването му спрямо буталото.А ето и въпроса ми:Каква трябва да е хлабината между цилиндъра и буталото?Гледах в manuala но не го разбирам много и не открих нужната ми информация и за това ви моля за помощ.Ако на някой му се занимава моля да провери и да ми помогне,че да мога и аз да стартирам новия сезон!МЕРСИ предварително!

От: Смяна на бутало

При 2т е 0.080 до колкото знам.

Коментар

Първоначално публикуван от husqvarna125 Преглед на мнение
      Здравейте колеги!Дойде време за стягането за новия сезон и отворих двигателя на мотора ми-Хускварна ВРЕ 125цц.Тези дни ще занеса цилиндъра да го измерят и да проверя износването му спрямо буталото.А ето и въпроса ми:Каква трябва да е хлабината между цилиндъра и буталото?Гледах в manuala но не го разбирам много и не открих нужната ми информация и за това ви моля за помощ.Ако на някой му се занимава моля да провери и да ми помогне,че да мога и аз да стартирам новия сезон!МЕРСИ предварително!
      Изпрати ми manual-а на пощата и ще го разгледам - speedrifter@abv.bg
      Yamaha WR 200

Коментар

Мерси много колега след малко ще ти го изпратя.

Коментар

0.06мм до 0,08мм
          0888 074 049

Коментар

А ако буталото е за никасил и пише, че хлабината трявба да е 0.06, а цилиндъра е чугун, трябва ли да се спази тази хлабина, или трябва да е по-голяма?

Коментар

Колега хлабината между цилиндъра и буталото не е интересна, важното е какво е максимално допустимото износване на цилиндъра, за да може след като ти измерят цилиндъра да разбереш дали ще минеш само с бутало.

П.П. Хлабината между цилиндъра и буталото е заложена в размера на новото бутало още при производството му.

Коментар

За никасил става на въпрос.Просто в момента е на бутало D и мисля,че няма следващи.Така,че искам да видя дали не е прекалено износен цилиндъра.

Коментар

Според мен, ако не си професионален състезател си го карай, докато не се олюпи никасила. Аз лично бих проверил дали старото бутало има износване и ако му е паднал размера, едно ново пак размер D. Поправете ме ако греша, но едно replate-ване се връзва дебело, а дори и цилиндъра да е поизносен не би трябвало да има сериозна загуба на мощност, ако не е надран.
                  Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X