Здравейте колеги!Дойде време за стягането за новия сезон и отворих двигателя на мотора ми-Хускварна ВРЕ 125цц.Тези дни ще занеса цилиндъра да го измерят и да проверя износването му спрямо буталото.А ето и въпроса ми:Каква трябва да е хлабината между цилиндъра и буталото?Гледах в manuala но не го разбирам много и не открих нужната ми информация и за това ви моля за помощ.Ако на някой му се занимава моля да провери и да ми помогне,че да мога и аз да стартирам новия сезон!МЕРСИ предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смяна на бутало
Свий
X
-
От: Смяна на бутало
Първоначално публикуван от husqvarna125 Преглед на мнениеЗдравейте колеги!Дойде време за стягането за новия сезон и отворих двигателя на мотора ми-Хускварна ВРЕ 125цц.Тези дни ще занеса цилиндъра да го измерят и да проверя износването му спрямо буталото.А ето и въпроса ми:Каква трябва да е хлабината между цилиндъра и буталото?Гледах в manuala но не го разбирам много и не открих нужната ми информация и за това ви моля за помощ.Ако на някой му се занимава моля да провери и да ми помогне,че да мога и аз да стартирам новия сезон!МЕРСИ предварително!Yamaha WR 200
Коментар
-
Колега хлабината между цилиндъра и буталото не е интересна, важното е какво е максимално допустимото износване на цилиндъра, за да може след като ти измерят цилиндъра да разбереш дали ще минеш само с бутало.
П.П. Хлабината между цилиндъра и буталото е заложена в размера на новото бутало още при производството му.
Коментар
-
Според мен, ако не си професионален състезател си го карай, докато не се олюпи никасила. Аз лично бих проверил дали старото бутало има износване и ако му е паднал размера, едно ново пак размер D. Поправете ме ако греша, но едно replate-ване се връзва дебело, а дори и цилиндъра да е поизносен не би трябвало да има сериозна загуба на мощност, ако не е надран.
Поздрави
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар