Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бутало?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бутало?

Може ли някой да ми отговори на въпросите свързани с бутало за кмх 125. В ебай намерих доста бутала, но някои са китайски. Та видях wosser с един сегмент за моя мотор и видяш митака, но проблемът е, че мотора вмомента е 54мм и ще се изпели до 55мм. Какво бутало да му търся и възможно ли е примерно от кх 125 да стане буталото понеже са с еднакъв размер? Моля помогнете ми да си намеря бутало, че два дни търся и не намирам 55мм

От: Бутало?

Ходи питай в някоя дърводелна да ти направят от варен дрян
    Some call it a hobby, we call it a way of life!
    Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Аз питам сериозно и не ми е до шеги мразя счупено и се надявах някой да помогне

П.С По-важния въпрос ми е дали бутало, което е същия размер като за цилиндъра ще стане или ще е проблем примерно от априлиа рх 125 да го сложа 55мм на кмх 125
      Последно редактирано от rdlegy; 29-12-13, 16:22.

Коментар

Диаметъра на буталото съвсем НЕ е единственото нещо което трябва да се гледа, има много други размери и подробности които трябва да отговарят..

Коментар

Re: Бутало?

Търси бутало за твоя си мотор, (надявам се да има следващ ремонтен размер) купи го и после ходи да шлайфаш, изпилваш и прочие дялкания.

Коментар

Да това ми е ясно без бутало не става шлайването. 54.50 мм бутало ми трябва и намерих такова, но е китайско, а ми казаха, че те не струват. Утре ще разбера какво ще се прави

Коментар

Сложи си оригинално немско 56.00мм от MZ 150, по 30лв са можеш през няколко месеца да ги сменяш

Коментар

Като се има впредвид, че като изпиля на 56 мм цилиндъра ще трябва нова втулка ще го направя да покарам 1-2 години и после ще изхвърля мотора...
                Не няма как да стане престани да говориш глупости. Тази втулка не е 10 мм, че да я пиля когато трябва с по 2 мм. Ако ще ми спамиш само в темата недей
                Последно редактирано от rdlegy; 30-12-13, 13:15.

Коментар

Ще се вземе 55мм бутало ниппон и японски сегменти забравих какви. За сега добре

Коментар

Ето ти едно хубаво бутало : http://wossneronline.com/forged_pist...roducts_id=494 Сега е и с отстъпка и включва сегменти и всичко останало.Това което ти пратих трябва да е ковано бутало Така че вземай го бърже докато е на тази цена.Wossner е една много добра марка за бутала.А от Kawasaki KX 125 може би няма да стане защото сигурно имат разлики в буталния болт.Трябва да търсиш за твоя мотор или със същия размер бутален болт.

Коментар

Сега се зачудих NPR(nippon) дали наистина са японски и струват 140 лева ? Ще издържат ли на натискане на мотора, защото гледам, че май са за коли поне такива теми намирам? Направо се шашнах сега не знам дали няма да хвърля напразно пари и дали не ме лъжат
                      Последно редактирано от rdlegy; 02-01-14, 22:54.

Коментар

Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнение
                        Сега се зачудих NPR(nippon) дали наистина са японски и струват 140 лева ? Ще издържат ли на натискане на мотора, защото гледам, че май са за коли поне такива теми намирам? Направо се шашнах сега не знам дали няма да хвърля напразно пари и дали не ме лъжат
                        Хвърляй го. За твоята супер напомпана рейсинг машина ще ти трябва някое ковано, поцинковано, подсилено, ултра леко произведено специално за състезания бутало, за да издържи на професионалното ти и агресивно препускане по неравните озеленени площи!
                        Yamaha WR 200

Коментар

Това го четох в английски форуми, че ако мотора заводски не е напомпан средния клас бутала като това ще е добре. Сега само остава въпроса дали е японско?

Коментар

Обади се и питай японците дали е тяхно производство, или направо им кажи да ти пратят от там........

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X