Може ли някой да ми отговори на въпросите свързани с бутало за кмх 125. В ебай намерих доста бутала, но някои са китайски. Та видях wosser с един сегмент за моя мотор и видяш митака, но проблемът е, че мотора вмомента е 54мм и ще се изпели до 55мм. Какво бутало да му търся и възможно ли е примерно от кх 125 да стане буталото понеже са с еднакъв размер? Моля помогнете ми да си намеря бутало, че два дни търся и не намирам 55мм
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бутало?
Свий
X
-
От: Бутало?
Аз питам сериозно и не ми е до шеги мразя счупено и се надявах някой да помогне
П.С По-важния въпрос ми е дали бутало, което е същия размер като за цилиндъра ще стане или ще е проблем примерно от априлиа рх 125 да го сложа 55мм на кмх 125Последно редактирано от rdlegy; 29-12-13, 16:22.
Коментар
-
Като се има впредвид, че като изпиля на 56 мм цилиндъра ще трябва нова втулка ще го направя да покарам 1-2 години и после ще изхвърля мотора...
Не няма как да стане престани да говориш глупости. Тази втулка не е 10 мм, че да я пиля когато трябва с по 2 мм. Ако ще ми спамиш само в темата недейПоследно редактирано от rdlegy; 30-12-13, 13:15.
Коментар
-
Ето ти едно хубаво бутало : http://wossneronline.com/forged_pist...roducts_id=494 Сега е и с отстъпка и включва сегменти и всичко останало.Това което ти пратих трябва да е ковано буталоТака че вземай го бърже докато е на тази цена.Wossner е една много добра марка за бутала.А от Kawasaki KX 125 може би няма да стане защото сигурно имат разлики в буталния болт.Трябва да търсиш за твоя мотор или със същия размер бутален болт.
Коментар
-
Сега се зачудих NPR(nippon) дали наистина са японски и струват 140 лева ? Ще издържат ли на натискане на мотора, защото гледам, че май са за коли поне такива теми намирам? Направо се шашнах сега не знам дали няма да хвърля напразно пари и дали не ме лъжатПоследно редактирано от rdlegy; 02-01-14, 22:54.
Коментар
-
Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнениеСега се зачудих NPR(nippon) дали наистина са японски и струват 140 лева ? Ще издържат ли на натискане на мотора, защото гледам, че май са за коли поне такива теми намирам? Направо се шашнах сега не знам дали няма да хвърля напразно пари и дали не ме лъжатYamaha WR 200
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар