Здравейте, искам да попитам колко г/д ще ми излезе преобразяването на Aprilia Mx 125 от супермото към офроуд вариант и какъв размер предна и задна гума трябва да имам ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
От Супермото към Офроуд
Свий
X
-
От: От Супермото към Офроуд
Предната трябва да ти е 21 цола,задната 18 или 19.Ако задната капла е 18 ка или 19 ка просто и сменяш гумата и си готов.Предната капла обаче ще трябва да се замени с 21 цоловаЗависи на каква цена си купиш предната капла.Иначе гумите 2те нови и за 110 - 120 лв да си ги купиш или за 70 -75 лв с доста хляб в тях.
-
Първоначално публикуван от parandjata Преглед на мнениеПредната трябва да ти е 21 цола,задната 18 или 19.Ако задната капла е 18 ка или 19 ка просто и сменяш гумата и си готов.Предната капла обаче ще трябва да се замени с 21 цоловаЗависи на каква цена си купиш предната капла.Иначе гумите 2те нови и за 110 - 120 лв да си ги купиш или за 70 -75 лв с доста хляб в тях.
Аз съм минал по този път и главоболията бяха доста.....
Е ако опре само до джанти е далеч по-лесно , но всичко трябва да се види. Но въпреки всичко и предавателното число на супермото-то , не е като на ендурото и скоростите са по-дълги и за гората е по-трудно......
С две думи , тегаво упражнение , но ако има финанси и изискването е само от към джанти с гуми.... става сравнително лесноЗнаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!
Коментар
-
Най-лесния начин е да продадеш този и да вземеш за оффроуд ендуро или крос, а и както са писали колегите по горе би било голяма занимавка,а и на пръв поглед разликата между супермото и оффроуд мотор са гумите, но май скоростите са също различни и доста други дребни, но важни неща. Ако решиш за го правиш с интерес ще следим темата.
Поздрави.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар