Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От Супермото към Офроуд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От Супермото към Офроуд

Здравейте, искам да попитам колко г/д ще ми излезе преобразяването на Aprilia Mx 125 от супермото към офроуд вариант и какъв размер предна и задна гума трябва да имам ?

От: От Супермото към Офроуд

Предната трябва да ти е 21 цола,задната 18 или 19.Ако задната капла е 18 ка или 19 ка просто и сменяш гумата и си готов.Предната капла обаче ще трябва да се замени с 21 цолова Зависи на каква цена си купиш предната капла.Иначе гумите 2те нови и за 110 - 120 лв да си ги купиш или за 70 -75 лв с доста хляб в тях.

Коментар

Абсолютна глупост е това начинание
      SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Първоначално публикуван от parandjata Преглед на мнение
        Предната трябва да ти е 21 цола,задната 18 или 19.Ако задната капла е 18 ка или 19 ка просто и сменяш гумата и си готов.Предната капла обаче ще трябва да се замени с 21 цолова Зависи на каква цена си купиш предната капла.Иначе гумите 2те нови и за 110 - 120 лв да си ги купиш или за 70 -75 лв с доста хляб в тях.
        Само дето далеч не е само това !!! Ами спирачни апарати и дискове ?? Ами като сложи предна по-голяма капла с гума , се окаже ,че хода на предницата е много малак и при неравности гумата удря в тройника ?!?!? Тогава включваш и едни нови колове , а с тях най-вероятно и тройници + кормило, да не говорим ,че трябва да се измери и следи съосието на 2те гуми, което е доста трудно и изисква време....

Аз съм минал по този път и главоболията бяха доста.....

Е ако опре само до джанти е далеч по-лесно , но всичко трябва да се види. Но въпреки всичко и предавателното число на супермото-то , не е като на ендурото и скоростите са по-дълги и за гората е по-трудно......

С две думи , тегаво упражнение , но ако има финанси и изискването е само от към джанти с гуми.... става сравнително лесно
        Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Най-лесния начин е да продадеш този и да вземеш за оффроуд ендуро или крос, а и както са писали колегите по горе би било голяма занимавка,а и на пръв поглед разликата между супермото и оффроуд мотор са гумите, но май скоростите са също различни и доста други дребни, но важни неща. Ако решиш за го правиш с интерес ще следим темата.
          Поздрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X