Обява

Свий
Няма добавени обяви.

V Force 3 клапи мнения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• V Force 3 клапи мнения

Здравейте колеги. От известно време обмислям покупката на дадените клапи. Интересувам се някой знае ли как точно действат тези клапи и какви са последствията от тях. Аз мисля, че като са повече и правят бензина на по-хубав облак и се постига по-добро изгаряне, следователно и повече вървеж ще се получи. Ще се радвам да се напише повече по темата, за да е ясно и на другите колеги.
    '05 Suzuki RM 250

От: V Force 3 клапи мнения

Просто са с повече пластини, съответно всяка от тях се движи с много по-малка амплитуда и има много по-бързо време за реакция отваряне/затваряне спрямо оригиналните.

Клапата няма за функция да направи по-хубав облак, а да си върши работата без да пречи на вече създадения хубав облак и без да причинява сговнясването му.

Отделно май конструктивно не бяха от ронлив материал и шансовете двигателя ти да глътне отчупена пластина са много по-малки.
    Последно редактирано от Goblin; 09-12-13, 16:48.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Освен това какъв друг плюс може да има? Какъв ще е смисъла от монтиране на В форса и какво печеля?
      '05 Suzuki RM 250

Коментар

По-чиста работа на ниски и средни обороти, усещане за повече въртящ момент, по-малко колебания на ниски обороти. Максимална мощност няма да спечелиш, но в нискоскоростни технически участъци ще ти улесни живота
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Благодаря за информацията Гоблин. Наистина ми беше полезна !
          '05 Suzuki RM 250

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X