Здравейте имам проблем с тоците на ктм 125 еxc 94 година от магнета излизат 6 жици само на 1 има ток и то слаб, купих го счупен мотора, стария собственик каза ,че е прекъсвал във високите обороти и сигурно е проблем с тоците, но сега изобщо не дава ток и не можем да го запалим. Имате ли някакви предположения? Търсих магнет, плочка но никъде не мога да открия нито нова нито втора ръка, възможно ли е да стане от друг мотор? Моля за помощ!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
KTM exc 125 Проблем с тоците!
Свий
X
-
От: KTM exc 125 Проблем с тоците!
Колега, не може ли да подадете ток от акумулатор директно на електронното, за да разберете дали мотора работи изобщо ? Само предлагам не съм сигурен, че може и е безопасно за мотора, поправете ме, ако съм в грешка ...
-
Аз също имах проблем с токовете по описаната от теб последователност - оказа се ЗВЕЗДАТА ! Пратих я в Гърция и ми я оправиха за 60 евро !!
Преди това сменях , бобина с кабел и лула , електроника и нищо. Така , че търси някой дето може да ти оправи звездата - според мен !
Колкото до колегата по-горе.... не давай директно ток на електронното ,...... освен ако не искаш да се разделиш с него разбира сеПоздрави
Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!
Коментар
-
А относно звездата, моята мисля, че не може да се пренавие , ето какво представлява - http://i.ebayimg.com/t/KTM125-Ignition-Stator-SEM-KTM-125-SX-EXC-EGS-AHRMA-Vintage-EVO-MX-Enduro-Bomber-/00/s/NTc3WDEwMjQ=/z/37QAAOxy2d9SYy83/$T2eC16JHJGEFFmsjeyF0BSYy8254C!~~60_57.JPG
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар