Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми с gilera rc/rx 125 cc

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблеми с gilera rc/rx 125 cc

Здравейте, бях пуснал тема за отзиви за въпростоно моторче, ето, че сега си го купих вече и изникнаха няколко проблема.
    1. Мотора загрява много бързо, което ме навежда на мисълта, че водното не работи. Как мога да разбера дали работи или не, и ако не е от него от какво може да е ? Освен това мотора е с 2 радиатора и единия (тоя с капачката) е малко по-топъл от другия.
    2.Струва ми се че ауспуха не е за този мотор на него пише cagiva, а и освен това опира във въздушния филтър и даже го е стопил, също има и една планка за захващане, която не е захваната никъде. Ауспуха е сниман някой може ли да каже дали е оригиналния?
    3.Филтъра май не е оригинале и той, дали не е по добре да си взема спортен въздъшен филтър, че да не го топи ауспуха ?
    4. Мотора има сякаш 3 степени на вървеж т.е.: В ниските обороти не върви много, като подам повече газ (разбирайте до край) започва да върви повече и накрая след като хубаво се наеме сякаш влиза в критичните, и там дърпа още повече това нормално ли е ? Струва ми се че ауспуха не е за този мотор и затова прави така може и да греша, тъй като нищо не разбирам.
    5. Струва ми се, че е спукана чашката на карбуратора, защото от там тече бензин, а и има една лепенка на него.Тя се вижда на снимките, които качих по-надолу.
    6. От къде мога да взема такава чашка, че да я сменя( приемам предложения).
    7. Скоростите от начало влизаха перфектно(разбирайте като го карах там и малко пред нас днес) , но сега от време на време се както си карам си изключва от скорост. Възможно ли е да е от маслото, защото май то е малко, щтекичката показва малко под минимума майче.
    Купих си масло на motorex полусинтетика за бензина надявам се, че то ще е добро.
    Ако може да ми дадете магазин/и за части на тоя мотор.
    Надявам се, че въпросите ми не са глупави, и се извинявам, ако съм допуснал правописни грешки.
    Ето ги и снимките:http://basko3.snimka.bg/motorcycles/...77949.31647887
    На първата снимка това, което блести е лепенката на карбуратора.
    И още нещо как мога да сваля въпросната чашка от карборатора ?

От: Проблеми с gilera rc/rx 125 cc

Здраевейте отново, разбрах какви ми са проблемите и какви трябва да са решенията. Имам обаче един друг въпрос:
    Като изрежа мотора на пълна газ на първа скорост скороста сама се изключва и минава на свободна от какво може да е ? Като не давам газта до край няма проблем. При другите скорости не съм забелязал да има такъв проблем, само при първа е.
    Възможно ли е да е от маслото, тъй като не съм купил сега хубаво масло още, и карам с старото, а то не е много хубаво май. Някакви други предложения ако имате кажете ?
    Трябва ми и магазин за части за мотора, трябва ми семеринга, който е на ритача, и чашка за карбуратор, защото моята е спукана, може би и семеренг за скоросния лост, също и жило за газта. Благодаря предварително.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X