Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стъклена вата 2т ауспух?????

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стъклена вата 2т ауспух?????

Колеги може ли да се използва стъклена или каменна вата в случай, че нямам специална си вата за 2т ауспух?

От: Стъклена вата 2т ауспух?????

С минерална ще е по добре, досега на няколко мотора сме слагали такава вата и няма никакъв проблем.
    EXC TPI 2019

Коментар

Мерси колега, а някой може ли да даде акъл от какво мога да си направя тръбичката с дупките, тъй като моята е на половина, другата част се е стопила и липсва.... :X ???

Коментар

Първоначално публикуван от marto_c Преглед на мнение
        Колеги може ли да се използва стъклена или каменна вата в случай, че нямам специална си вата за 2т ауспух?
        Че нямаш вата, не е проблем. Можеш да си набавиш, т.е. закупиш, подходяща такава. Не те съветвам да импровизираш, защото не е скъпа. Не се сменя всеки месец. На цвайката, без опит, си я смених за час. Относно тръбата, намери такава със същия диаметър и я разпробий подобно на оригинала. Режеш на подходящата дължина и си готов. Успех!

http://bobimx.com/442-Haan-Wheels-%D...%83%D1%85.html
        Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Мерси колега! Така го и направих днес, а колкото до ватата намерих старо гърне от кола и взех вата от него, но ще си поръчам подходяща и ще си я сменя пак.

Коментар

Ако правилно съм разбрал моторът е двутактов.Не е зле с "новия" ауспух да му поглеждаш свещите по-често,за да не питаш къде има бутала и кой хонингова цилиндри!

Коментар

Новата свещ е поръчана, чакам само да пристигне и я подменям защото тая сега е някаква "шампион", пък аз си имам вяра повече на NGK.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X