Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за джилера рц 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнения за джилера рц 125

Здравейте, наскоро намерих една обява за една джилера 125 крос, търсих из форума и в интернет, но не намерих един мотор, който да прилича на този, който гледах аз. Та въпроса ми е дали може да ми предложите някакви снимки на Джилера 125 , 2Т е мотора с водно охлаждане радиатора е от дясно като седнеш на мотора, няма пластмаси по радиатора и по задницата точно под седалката и там няма пластмаси. Питам, тъй като обявата е изтекла и не можах да намеря никъде такъв мотор, възможно е да не е джилера не знам? А мисля да го купувам мотора, човека май няма скайп и имейл, та да му кажа да ми прати снимките на мотора, затова питам тук. Надявам се въпроса ми да не е много глупав..
    Ако видя точния мотор ще последват и други въпроси
    П.П. В обявата пишеше че мотора е 99 година с 2 дискови спирачки е изобщо доста стегнат мотор, с фар е отпред, отзад няма стоп.

От: Джилера 125 крос който прилича на еднуро (с фар)

http://www.bikepics.com/gilera

Коментар

Мерси, не го намерих, но предполагам, че е променен може би са са му сменени пластмасите. Някой дори ги няма.

Коментар

Здравейте, разбрах какъв е модела на мотора gilera rc 125. Може ли да дадете мнение за мотора, тъй като търсих в форума, но не намерих конкретно за rc 125. Благодаря предварително, и се извинявам, ако съм пропуснал някоя тема за мотора. Как са частите има ли за модела, тези мотори дават ли дефекти и т.н. каквото се сетите за модела.

Коментар

Колега ,добри са моторчетата ,но не са много за малтретиране (мое мнение) ...Като цяло ако е в добро състояние и е поддържан си заслужава и ако е на добра цена.
          Като части ги има , аз имах гилера по-рано и ми хареса как върви , нямал съм проблеми с нея , наложи ми се на резервния двигател ,който ми дадоха с мотора да се сменя буталото , в магазина го имаше в наличност 60лв беше.
          Поздрави.

Коментар

От:Мнения за джилера рц 125

Ами не знам колко е запазено, уж горе-долу дават ми го за 650 лв с още един двигател, който е за смяна на биела. Ако го взема ще разберем колко е хубав. А за карането нямам намерение да го мъча особено много, само се надявам да излезе хубав и да го взема. Мерси за мнението. Чакам и други да се включат. Модераторите, ако може да сменят името на темата, че малко ми се измениха въпросите от първоначалната посока. Да се казва: ''Мнения за джилера рц 125'' ако може. Мерси предварително.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X