Здравейте, не съм сигурен, дали въпросът ми е за този форум, но ще пробвам.Имам двутактова китайска моторна пръскачка "Гардения".Миналата седмица започнах да пръскам, но когато и дам по-вече газ, двигателят започва бавно да гасне.Също така забелязах, че изхвърга масло от ауспуха.Масло прокапва и странично от самия двигател мисля.(Не съм много подготвен технически).В указанието към пръскачката пише, че проблема може да е в свеща или запушване на карбуратора.Вие какво мислите?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с двутактов двигател на моторна пръскачка
Свий
X
-
От: Проблем с двутактов двигател на моторна пръскачка
Аз залагам на запушен ауспух като най-вероятно. Това ако е поработила доста време. Втора причина - въздушен филтър. Трета - нещо в карбуратора. После - свещ или бобина.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
От: Проблем с двутактов двигател на моторна пръскачка
Според мен прекалено богата гориво-въздушна смес. Трябва да си регулираш карбуратора. Само, че тия машини май нямат чашка с поплавък. Веднъж преди доста години отварях на Хусварна и там имаше едно платно и то пропускаше бензина. Едвам го събрах. Внимавай, чуствителен е!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар